Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Michelin

Cea mai inalta calitate la cauciucuri de vara Michelin

Sondajele dovedesc de fiecare data ca anvelopele de vara Michelin sunt printre cele mai populare. Unul din cele mai frecvente motive pentru rezultatele excelente date de consumatori este durata deosebit de lunga de functionare a cauciucurilor de vara Michelin, fapt care a facut ca Michelin sa se numere printre alegerile frecvente ale producatorilor de automobile pentru premontare pe vehicule noi.

Dezvoltare continua pentru cel mai inalt grad de confort

Cauciucurile de vara de la Michelin sunt dezvoltate in permanenta. Firma investeste un procent din cifra de afaceri anuala in cercetare si dezvoltare. Soferii beneficiaza si de experienta castigata de companie ca si furnizor pentru Formula 1. Rezultatele dezvoltarii consecvente sunt cauciucurile de vara de calitate superioara pentru un confort inalt la condus.

Cauciucuri de vara pentru cele mai inalte asteptari

Michelin ofera cauciucuri de vara cu performante echilibrate, adaptate pentru orice drum. Printre calitatile lor se numara reducerea distantei de franare pe carosabil umed si rezistenta la acvaplanare. Insa si pe carosabil uscat cauciucurile de vara de la Michelin ofera siguranta deplina si control perfect asupra vehiculului. Alte avantaje aduse de aceasta sunt zgomotul redus in timpul rularii, amortizare optima si o durata de viata deosebit de lunga.

Cauciucurile de vara Michelin reduc consumul de carburant

Cand vine vorba de scaderea consumului de carburant alegerea cauciucului potrivit capata o insemnatate deosebita. Michelin pune mare valoare pe fabricarea asa-numitelor „cauciucuri economice“, unde este luata in considerare in prim plan profitabilitatea si efectul asupra climei. Cauciucurile de vara de la Michelin contribuie la reducerea emisiilor de CO2 prin rezistenta redusa la rulare. Inca din anii '90, prin dezvoltarea „cauciucului economic“, Michelin a contribuit marcant la reducerea globala a consumului de carburanti si emisiilor de CO2. Daca toate autovehiculele si autocamioanele din Europa ar fi echipate cu „cauciucuri economice“ s-ar economisi anual 4,5 miliarde litri de motorina si 1,5 miliarde litri de benzina. Performanta si confortul unui autovehicul pot ajunge la perfectiune doar prin montajul cauciucurilor potrivite. Gama de anvelope de vara de la Michelin ofera astfel posibilitatile perfecte.

Calificative de top pentru cauciucurile de vara Michelin

Publicatia germana "Gute Fahrt" (lit. Drum bun) atesta cauciucurile de vara Michelin ca fiind „foarte recomandabile“. De exemplu, modelul Pilot Sport 3 de la Michelin a ocupat un loc fruntas in top, mai ales pentru comportamentul acestuia pe carosabil umed. Cauciucurile de vara Michelin conving in special prin stabilitate excelenta cu o tendinta scazuta la subvirare si rezultate excelente la testele de franare pe carosabil atat umed cat si uscat. Revista de specialitate "Sportauto" a testat in multe randuri cauciucurile Michelin, printre care si modelul Michelin Pilot Sport Cup+. Impresia foarte buna lasata a fost data de rezultate excelente la actionarea prompta a directiei si nivelul inalt de aderenta.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate