Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Kumho

Cauciucuri de vara Kumho

Kumho este o companie producatoare de cauciucuri din Coreea cu sediul in Seul. Administratia europeana a companiei se afla in Germania in Offenbach, Main. Compania a fost infiintata in anul 1960 si intre timp, s-a plasat printre fruntasii producatori de cauciucuri a lumii. Cauciucurile de vara Kumho au fost initial fabricate pentru motorsport dar apoi s-au specializat pe cauciucurile de automobile. Indiferent daca sunt pentru autoturisme sau camioane, Kumho ofera cauciucurile de vara optime pentru orice tip de autovehicul.

Gama de cauciucuri concepute pentru viteza

Cauciucurile de vara Kumho sunt dezvoltate pentru a corespunde celor mai inalte cerinte si asigura pe orice suprafata toate standardele de siguranta. La proprietatile deosebite ale acestor cauciucuri de vara Kumho apartine confortul ridicat si rentabilitatea. Prin achizitionarea acestor cauciucuri,clientii primesc cauciucuri ce ofera aderenta optima – si la un pret foarte adecvat

Noua generatie de Cauciucuri Runflat

Cauciucurile runflat moderne si noi dezvoltate de Kumho, permit, pana si in cazul pierderii intregii presiuni, circularea cu acestea. Amestecul special din siliciu al benzii de rulare asigura intai o rezistenta la rulare si o uzura foarte redusa. Acestea asigura un confort ridicat proportional cu o rentabilitate mare.

Cauciucurile de vara Kumho conving in teste

In testul cauciucurilor de vara din 2012 efectuat de ADAC, cauciucurile de vara Kumho au primit nota finala “satisfacator”. Aceste cauciucuri au convins datorita aderentei optime precum si datorita consumului de combustibil si uzurii reduse. Si pentru categoria franare, manevrare si stabilitate a primit cele mai bune note de la experti. Acest lucru dovedeste faptul ca nu tot ce e de calitate, trebuie sa fie si scump.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate