Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Hankook

Cauciucuri de vara Hankook

Compania de cauciucuri Hankook a fost infiintata in 1941 si face parte dintre cei mai tineri producatori de cauciucuri. Din anul 1996, Hankook , s-a stabilit si in Europa. Chiar daca, compania are o istorie relativ scurta, a reusit sa se integreze printre cei mai buni producatori de cauciucuri. Acest lucru este evidentiat prin faptul ca nenumarati producatori de automobile, precum VW, Renault, Volvo sau Ford, folosesc cauciucurile de calitate de la Hankook, ca optiune de echipare a autoturismelor.

Hankook – Confort care convinge

Cauciucurile de vara Hankook, printre altele, conving datorita unei rezistente la rulare optima si un zgomot redus. Nu numai ca asigura rentabilitatea, dar conducatorul auto beneficiaza de cel mai mare confort de fiecare data. Printre caracteristicile deosebite ale cauciucurilor de vara Hankook fac parte:
    Precizie la virare
    Stabilitate directionala
    Proprietati de manevrare de prima clasa

In orice conditie, aderenta optima

Indiferent de carosabil, umed sau uscat, cauciucurile de vara Hankook ofera cea mai buna stabilitate si aderenta. De remarcat este portofoliul de performanta a cauciucurilor printr-o forta de presare aerodinamica.

Cauciucurile de vara Hankook conving in teste

Renumitele reviste atesta cauciucurile de vara Hankook ca oferind o foarte buna performanta precum si faptul ca redau un sentiment de siguranta. In testele cauciucurilor de vara din anul 2012 pentru “Sport auto” , cauciucurile producatorului coreean, au obtinut primul loc in teste, in ceea ce priveste distanta de franare.In timpul franarii la o viteza de 100km/h, autovehiculul echipat cu cauciucurile de vara Hankook, s-a oprit cu 8 metri inaintea celui mai inadecvat concurent al testului.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate