Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara HankookMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Hankook

Compania de cauciucuri Hankook a fost infiintata in 1941 si face parte dintre cei mai tineri producatori de cauciucuri. Din anul 1996, Hankook , s-a stabilit si in Europa. Chiar daca, compania are o istorie relativ scurta, a reusit sa se integreze printre cei mai buni producatori de cauciucuri. Acest lucru este evidentiat prin faptul ca nenumarati producatori de automobile, precum VW, Renault, Volvo sau Ford, folosesc cauciucurile de calitate de la Hankook, ca optiune de echipare a autoturismelor.

Hankook – Confort care convinge

Cauciucurile de vara Hankook, printre altele, conving datorita unei rezistente la rulare optima si un zgomot redus. Nu numai ca asigura rentabilitatea, dar conducatorul auto beneficiaza de cel mai mare confort de fiecare data. Printre caracteristicile deosebite ale cauciucurilor de vara Hankook fac parte:
    Precizie la virare
    Stabilitate directionala
    Proprietati de manevrare de prima clasa

In orice conditie, aderenta optima

Indiferent de carosabil, umed sau uscat, cauciucurile de vara Hankook ofera cea mai buna stabilitate si aderenta. De remarcat este portofoliul de performanta a cauciucurilor printr-o forta de presare aerodinamica.

Cauciucurile de vara Hankook conving in teste

Renumitele reviste atesta cauciucurile de vara Hankook ca oferind o foarte buna performanta precum si faptul ca redau un sentiment de siguranta. In testele cauciucurilor de vara din anul 2012 pentru “Sport auto” , cauciucurile producatorului coreean, au obtinut primul loc in teste, in ceea ce priveste distanta de franare.In timpul franarii la o viteza de 100km/h, autovehiculul echipat cu cauciucurile de vara Hankook, s-a oprit cu 8 metri inaintea celui mai inadecvat concurent al testului.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept