Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara GoodrideMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Goodride

Producatorul de cauciucuri Goodride, pune accent deosebit pe siguranta in procesul de dezvoltare al cauciucurilor de vara. Datorita acestui fapt, cauciucurile sunt constant controlate si imbunatatite. O mare parte din cifra de afaceri anuala este investita in cercetarea si dezvoltarea noilor modele de cauciucuri.

Gama variata de cauciucuri Goodride pentru orice conditii

Datorita dimensiunii portofoliului, producatorul Goodride ofera numai cauciucurile optime pentru orice tip de autovehicul, pentru orice tip de suprafata si pentru orice tip de conditie meteorologica. Datorita noului profil, cauciucurile de vara Goodride ofera o stabilitate si o aderenta optima atat pe uscat cat si pe carosabil umed. Prin aceasta, rezistenta la rulare este redusa si se remarca un confort mai ridicat in timpul condusului.

Cauciucurile Goodride – rentabilitate garantata

Datorita materialelor de prima clasa si a amestecului special de compusi din cauciuc, anvelopele de vara Goodride ofera performanta optima. Cauciucurile de vara Goodride sunt foarte silentioase indiferent de viteza, acest lucru fiind datorat de rezistenta la rulare.

Cauciucurile de vara ieftine si de calitate

Cauciucurile de vara Goodride dovedesc ca soferii nu trebuie sa investeasca foarte mult, pentru o calitate buna. Chiar daca sunt ieftine, aceste cauciucuri ofera o calitate inalta si un comportament bun la tinuta de drum si la franare. Bineinteles, trebuie luat in considerare ca la astfel de cauciucuri ieftine sunt prezente anumite diferente in comparatie cu cele de marca (premium) de la alti producatori. Totusi, clientii nu trebuie sa renunte la o calitate foarte mare si distractie la condus cu anvelopele Goodride.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept