Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Fulda

Cauciucuri de vara Fulda

Compania Fulda ofera anvelope de calitate superioara germana. Infiintata in anii 1900, Fulda are un trecut de succes indelungat. Din anul 1962, compania apartine producatorului de anvelope Goodyear si ofera calitate superiora la un pret mic. Succesul companiei se datoareaza in mare parte datorita disponibilitatii de inovatie precum si cercetarii si dezvoltarii continue.

Cauciucuri de vara Fulda reprezinta tehnologia germana de ultima generatie

Producatorul de cauciucuri pune accent deosebit pe siguranta in raport cu confortul de prima clasa in timpul condusului. Cauciucurile de vara Fulda ofera pe orice suprafata si in orice conditie meteorologica o aderenta optima si o manevrabilitate precisa. Canelurile duble din profil asigura un nivel de zgomot redus si asigura o deplasare corecta a apei pe cauciuc in cazul unei acvaplanari. Asadar, cauciucurile de vara Fulda intruchipeaza legatura speciala intre:
  • Siguranta
  • Confort in timpul condusului
  • Rentabilitate

Kilometraj ridicat garantat

Cu cauciucurile de vara Fulda, autovehiculele circula mii de kilometri – sigure in orice moment si avand standarde de calitate superioare. Indiferent de viteza, cauciucurile ofera o uzura uniforma la o rezistenta la rulare redusa. Nu trebuie subestimata nici reducerea consumului de combustibil, care se datoreaza tehnologiei inovative. TÜV-Süd a certificat in 2012 calitatea cauciucurilor de vara Fulda ca fiind de cea mai buna calitate. Asadar, oricine are pretentii in ceea ce priveste cauciucurile de vara, cu Fulda va gasi categoric cauciucul potrivit.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate