Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Federal

Cauciucuri de vara Federal

Cauciucurile de vara de la Federal se adreseaza conducatorilor auto cu un buget redus, care doresc cauciucuri la un pret mic. Cauciucurile Federal poseda o rezistenta la rulare redusa, ceea ce asigura un confort bun in timpul condusului, reduce consumul de carburant iar profilul modern confera o optica exterioara buna a autovehiculului.

Comportament bun in orice conditie meteorologica

Cauciucurile de vara de la Federal dovedesc pe o cale impresionanta ca soferii nu trebuie sa faca compromisuri in ceea ce priveste comportamentul bun pe carosabil cand achizitioneaza cauciucuri ieftine. Cauciucurile Federal sunt sigure atat pe carosabil umed cat si pe cel uscat, si nici comportamentul bun in cazul franarii nu trebuie uitat. Proprietatile de performanta ofera o tinuta optima pe carosabil, oferind posibilitatea de a avea un stil mai sportiv de condus.

Cauciucurile de vara Federal in teste

Chiar daca pretul este foarte mic, cauciucurile de vara de la Federal s-au facut remarcate in teste. Publicatia “Autobild” a catalogat cauciucurile din 2012 ca fiind “cauciucuri de vara silentioase cu un pret mic si o aderenta buna pe uscat.”

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate