Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara FalkenMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Falken

Cauciucurile de vara Falken”, nu numai ca ofera distractie in timpul condusului, ci si pun accentul pe siguranta si rentabilitate. Indiferent daca soferul pune accentul pe un confort ridicat in timpul condusului sau pe un stil de condus mai sportiv, producatorii Falken ofera cauciucuri de vara optime pentru fiecare standard.

Cauciucuri de curse Falken testate

Cauciucurile de vara pentru un “stil de condus sportiv” conving printre altele datorita manevrarii precise precum si datorita unei stabiltiati ridicate. Datorita profilului longitudinal si transversal, cauciucurile overa un comportament optim in ceea ce priveste acvaplanarea. Aceasta ofera un comportament agil si neutral si pe carosabil umed.

Vara, cu tehnologie pe strada

Calitatea Cauciucurilor de vara Falken, este continuu examinata si imbunatatita. O suprafata de atingere marita asigura manevrarea perfecta a autovehiculului pe orice tip de suprafata si la orice viteza. Compusii de cauciuc din carbon si Polymer au fost preluati de la cauciucurile de curse de strada profesionale. Combinatia perfecta pentru orice stil de condus si un risc de acvaplanare redus

Falken – sportiv, confortabil si rentabilitate

Cauciucurile de vara Falken, ofera aderenta atat pe uscat cat si pe carosabil umed. Aderenta extrem de buna este asigurata de simetria design-ului special al umarului si a profilului si datorita a patru canaluri longitudinale distincte. De aceea, in mare parte, confortul ridicat in timpul condusului este asigurat si de rezistenta la rulare. Forta redusa si durabilitatea de viata extinsa, fac in asa fel incat cauciucurile de vara Falken, in ceea ce priveste rentabilitatea, sa fie optiunea corecta.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept