Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Falken

Cauciucuri de vara Falken

Cauciucurile de vara Falken”, nu numai ca ofera distractie in timpul condusului, ci si pun accentul pe siguranta si rentabilitate. Indiferent daca soferul pune accentul pe un confort ridicat in timpul condusului sau pe un stil de condus mai sportiv, producatorii Falken ofera cauciucuri de vara optime pentru fiecare standard.

Cauciucuri de curse Falken testate

Cauciucurile de vara pentru un “stil de condus sportiv” conving printre altele datorita manevrarii precise precum si datorita unei stabiltiati ridicate. Datorita profilului longitudinal si transversal, cauciucurile overa un comportament optim in ceea ce priveste acvaplanarea. Aceasta ofera un comportament agil si neutral si pe carosabil umed.

Vara, cu tehnologie pe strada

Calitatea Cauciucurilor de vara Falken, este continuu examinata si imbunatatita. O suprafata de atingere marita asigura manevrarea perfecta a autovehiculului pe orice tip de suprafata si la orice viteza. Compusii de cauciuc din carbon si Polymer au fost preluati de la cauciucurile de curse de strada profesionale. Combinatia perfecta pentru orice stil de condus si un risc de acvaplanare redus

Falken – sportiv, confortabil si rentabilitate

Cauciucurile de vara Falken, ofera aderenta atat pe uscat cat si pe carosabil umed. Aderenta extrem de buna este asigurata de simetria design-ului special al umarului si a profilului si datorita a patru canaluri longitudinale distincte. De aceea, in mare parte, confortul ridicat in timpul condusului este asigurat si de rezistenta la rulare. Forta redusa si durabilitatea de viata extinsa, fac in asa fel incat cauciucurile de vara Falken, in ceea ce priveste rentabilitatea, sa fie optiunea corecta.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate