Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Dunlop

Calatorie confortabila cu cauciucurile de vara Dunlop

Producatorul de cauciucuri Dunlop a reusit prin inovare si dezvoltare continua sa ridice nivelul calitativ si abilitatile cauciucurilor de vara cu fiecare generatie fabricata. Cele mai noi cauciucuri de vara de la Dunlop se remarca mai ales prin proprietatile legate de manevrabilitate si confort, atat pe carosabil uscat cat si pe cel umed.

Tehnologie inovatoare pentru confort maxim

Dunlop pune mare valoare pe combinarea confortului cu siguranta la fiecare dezvoltare tehnologica. Rezistenta la rulare ajuta la reducerea consumului de carburant si a emisiilor de CO2. Cauciucurile de vara de la Dunlop au un nivel zgomotos redus la rulare si asigura o amortizare optima. Este garantata siguranta la acvplanare si manevrabilitatea precisa. Acest lucru ajuta conducatorul auto sa reactioneze rapid la schimbarile meteorologice permanente.

Cauciucuri de vara „profesioniste“

Tehnologia "Touch" este punctul forte al celor mai noi cauciucuri dezvoltate de Dunlop. Prin aceasta tehnologie conducatorul auto cunoaste constant modul de armonizare al anvelopei cu autovehiculul si carosabilul. Mai ales gama sport de cauciucuri de vara de la Dunlop se bucura de o mare popularitate. Astfel, de exemplu, cauciucul de vara Dunlop SP Sport 01 este perfect pentru vehicule din clasa de mijloc si de lux. Ceea ce este special la aceste cauciucuri este profilul asimetric non-directional. Suprafata de rulare este astfel delimitata in trei zone separate. Deasemenea, flancurile anvelopelor sportive de la Dunlop dispun de o intarire suplimentara. Astfel acestea asigura o stabilitate deosebita si un control al vehiculului excelent in curbe.

Cele mai bune rezultate pentru cauciucurile de vara Dunlop

Cauciucurile de vara Dunlop au obtinut rezultate foarte bune, printre altele, in cadrul marelui test de cauciucuri de vara ADAC 2012. Conform acestuia cauciucurile de vara Dunlop detin proprietati deosebite atat pe carosabil uscat cat si pe umed. Rezistenta deosebita la uzura a cauciucurilor de vara Dunlop le garanteaza o durata de viata lunga. Revista germana "Auto Motor Sport“ recomanda deasemenea anvelopele de vara de la Dunlop pentru proprietatile excelente la viraje si acvaplanare si distantele reduse la franare.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate