Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Continental

Calatorie placuta cu cauciucurile de vara premium de la Continental

Cauciucurile de vara de la Continental apartin categoriei anvelopelor de top atunci cand vine vorba de siguranta si confort. Continental pune foarte mare valoare si pe aspectele ecologice atat la cauciucurile de iarna cat si la cele de vara, si pe rezistenta la rulare din care rezulta un consum scazut de carburant si implicit reducerea emisiilor de CO2.

Continental lider la prima echipare

Producatori de autovehicule din toata lumea opteaza la prima echipare pentru calitatea cauciucurilor de la Continental. Una din 4 masini ruleaza in zilele noastre de la achizitie pe cauciucuri de vara de la Continental. Anvelopele de vara conving mai ales prin durabilitate, zgomot redus si rezistenta la rulare. Din aceste motive multi clienti reapeleaza la anvelopele premium Continental si cand vine vorba de reechiparea autovehiculului.

Tehnologie inovatoare si dezvoltare continua

Nu numai producatorii de autovehicule ci si clientii de rand apreciaza experienta ce se regaseste in fiecare cauciuc de vara de la Continental. Astfel, cauciucurile de vara Continental stabilesc constant noi standarde privind manevrabilitatea si confortul. In urma unei activitati consecvente de cercetare si dezvoltare, Continental a reusit sa dezvolte anvelope care reduc la minim riscul deosebit de periculos de „plutire“ care apare la acvaplanare.

Cauciucurile de vara Continental exceptionale la teste

Continental si-a creat un avans tehnologic fata de alti producatori de anvelope in ultimii ani. Aceasta se reflecta mai ales in rezultatele testelor diferitelor publicatii de specialitate. Cauciucurile de vara de la Continental ocupa constant locuri de top. Revista germana „Auto Motor Sport“ atesta in 2012 siguranta, rezistenta de rulare si siguranta la acvaplanare ale anvelopelor de vara de la Continental. Si publicatia „Firmenauto" ofera anvelopelor de vara Continental note maxime.

Cauciucurile Continenal, alegerea perfecta pentru masini premium

Cu seria de produse ContiPremiumContact Continental a dezvoltat cauciucuri de vara special concepute nevoilor conducatorilor de autovehicule premium. Datorita formelor speciale ale canelurilor se formeaza un „efect de rasucire“, care disperseaza apa rapid si previne acvaplanarea. Aceasta permite calatorii sigure in orice conditii meteorologice.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate