Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara Bridgestone

Anvelope de vara Bridgestone - pentru o calatorie in siguranta

Firma japoneza Bridgestone este una din cele mai mari companii producatoare de anvelope din lume, ce furnizeaza anvelope de multi ani pentru echipele de top din Formula 1. Testarile dure la care sunt supuse anvelopele si dezvoltarea continua se regasesc astfel si in anvelopele utilizate in traficul cotidian. La dezvoltarea anvelopelor de vara, Bridgestone pune o atentie deosebita pe subiectul siguranta, combinand astfel confortul si manevrabilitatea cu cele mai inalte standarde de siguranta. Mai mult decat atat, cauciucurile de vara de la Bridgestone garanteaza un condus linistit si confortabil atat pe carosabil uscat cat si ud. Cauciucurile de vara Bridgestone ofera manevrabilitate, aderenta si tractiune optima si rezistenta la acvaplanare.

Cauciucurile de vara Bridgestone fruntase in teste

Cauciucurile de vara Bridgestone conving din nou in acest an prin rezultate excelente la testele celor mai importante reviste de specialitate. Astfel si in anul 2012 calificativul „foarte recomandabil“ a fost oferit anvelopelor de vara Bridgestone Turanza T001 din partea revistei germane „Autozeitung“. Prin combinatia echilibrata intre siguranta, durabilitate si confort aceste anvelope de vara sunt reprezentantele firmei Bridgestone in sectorul de anvelope touring. Chiar si in marele test ADAC pentru anvelope de vara (2012) a obtinut rezultate exceptionale. Note maxime si recomandari au venit si din partea Clubului Elvetian de Touring (TCS) si a Clubului Auto, Moto, Touring Austria (ÖAMTC).

Ce mai noua tehnologie la Bridgestone

Cauciucurile de vara Bridgestone sunt in permanenta dezvoltate si testate, iar tehnologia este intotdeauna de ultima ora. Cel mai bun exemplu este tehnologia COOLING FIN dezvoltata de Bridgestone, prin care au fost imbunatatite semnificativ caracteristicile anvelopelor in situatii extreme. Astfel, anvelopele pot fi utilizate in continuare fara probleme pe o distanta limitata, la o viteza moderata, chiar in situatii de scadere brusca de presiune in anvelope.

Producatorii aleg Bridgestone

Calitatea si performanta cauciucurilor de vara a asigurat firmei producatoare Bridgestone o pozitie de top in randul furnizorilor de anvelope. Nume mari precum BMW, Citroën si Mercedes utilizeaza ca si prima echipare pe modelele lor, printre altele, anvelope de vara de la Bridgestone. In acest sens, Bridgestone acopera tot segmentul de anvelope, cu modele pentru autoturisme, autocamioane, motociclete, 4x4, SUV-uri si furnizeaza anvelope si pentru sporturi auto-moto.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate