Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de vara BarumMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de vara Barum

Producatorul ceh de cauciucuri Barum apartine inca din anul 1993 filialei germane a concernului Continental. Cauciucurile de vara Barum au fost in asa fel concepute pentru a oferi o rentabilitate mai mare.

Confort si performante superioare

Cauciucurile de vara Barum sunt in continua dezvoltare fiind imbunatatite cu ajutorul noilor tehnologii. Firma profita in mare parte datorita parteneriatului cu Continental. Asa au reusit dezvoltatorii sa imbunatateasca procesul de deplasare apei de pe cauciuc in cazul unei acvaplanari datorita unui amestec nou si formei profilului. Pe langa faptul ca are o aderenta mai buna pe carosabil umed, si distanta de franare este mai mica.

Cauciucuri de vara optime pentru autovehiculele compacte si de clasa medie

Cauciucurile de vara Barum din seria “Brillantis” au fost concepute special pentru autovehiculele compacte si de clasa medie. Amestecul special al benzii de rulare garanteaza aderenta optima si o stabilitate de neegalat in curbe. Este redusa si rezistenta la rulare in asa fel incat cauciucurile sunt foarte silentioase. Asadar, confortul este crescut si consumul de combustibil redus.

Evaluari bune in teste

Publicatia germana “gute Fahrt” a atestat cauciucurile de vara Barum ca fiind o marca de calitate la un pret accesibil. Cauciucurile au convins in testul din 2012 datorita manevrabilitatii foarte bune si datorita echilibrului pe carosabil umed. Pozitive au mai iesit si comportamentul in cazul unei acvaplanari, confortul precum si rezistenta la rulare.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept