Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de vară Atturo

SUV-ul, 4x4-ul sau utilitara dumneavoastră, se poate ca ocazional să va ducă pe teritorii nefamiliare, dar cel mai probabil își vor petrece majoritatea vieții călătorind pe drumuri netede și asfaltate . Vara în mod special, când nu veți întâlni ceva mai rău decât un pic de ploaie , veți avea nevoie de cauciucuri care afișează bune maniere pe șosea. Astăzi, multe SUV-uri moderne și camionete sport folosesc cauciucuri cu profile joase speciale pentru stradă care sunt excluse din categoria cauciucurilor tip tractor,voluminoase și iubitoare de noroi.

Cauciucul Atturo Az850 a fost proiectat să îndeplinească cerințele modernei și civilizatei specie de vehicole utilitare performante. Compoziția avansată a gumei cauciucului, carcasa rigidă, profilul relativ mic , și modelul asimetric sunt orientate spre comfort și siguranță atunci când este folosit pe șosea. Rezistența redusă la rulare generează mai puțin zgomot și îmbunătățește consumul de combustibil iar îmbunătățirea sistemului de dispersare a căldurii la viteze mari asigură un comportament mai consistent și o durată de viață mai lungă.

Pantofi de alergat accesibili și buni pentru SUV-ul dumneavoastră

Alternativ, poate preferați, Atturo Az800, un cauciuc Ultra Performant și accesibil pentru SUV-urile și camionetele sport care vănează străzile moderne. Produse în Taiwan pentru Atturo marcă privată pentru Federal, aceste cauciucuri sunt construite pentru a îndeplini standarde stricte de calitate. Pentru celelalte produse ale lor, Atturo oferă o garanție de 3 ani pentru material și defecte de fabricație .

Această vară, cauciucuridirect.ro vă aduce cauciucuri Atturo ieftine de șosea pentru SUV-ul , 4x4 și utilitarele dumneavoastră. Oferim deasemenea și livrare gratuită pe teritoriul României iar varietatea de metode de plată fac cumpărăturile online și mai conveniente. Profitați de ofertele noastre și bucurați-vă de produse de calitate la prețuri imbatabile!

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate