Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Zile însorite cu anvelopele de vară Apollo

Pentru mai mulți ani, producătorul de cauciucuri localizat în India Apollo s-a dovedit a fi un succes. Nefiind mulțumit de comercializare produselor cu puține calități, exceptând prețul mic, Apollo a îmbunătățit în mod constant abilitatea sa de a accesa și dezvolta tehnologii avansate. Compania deține acum mai multe alte mărci, incluzându-le pe cele cu o reputație bună cum ar fi Vredestein și Maloya – acesta fiind un indiciu ca Apollo este pregătit să concureze cu greii industriei

Așa cum vă așteptați de la un producător serios, Apollo oferă cauciucuri de vară pentru aproape orice fel de vehicol. Creat să ofere siguranță,comfort și eficiență în condiții de drum uscat și umed, cauciucurile de vară Apollo conține o compoziție speciala a gumei cauciucului care mixează prinderea și rezistența redusă la rulare. Profilele benzii de rulare sunt studiate intens pentru a oferi o evacuare adecvată a apei, chiar și uzura pentru o viață mai îndelungată a cauciucului precum și vibrații joase pentru un șofat mai confortabil .

Revista germană Auto Bild a anunțat a anunțat că “Un nou star e la orizont” referindu-se la performanța obținută de Apollo Amazer 3G în timpul test istovitor pentru cauciucuri de vară. Acest produs excelent a obținut evaluări bune pentru indemânare în condiții uscate și umede, deasemenea și pentru economie de carburant și rezistență la uzură. Un model de cauciuc făra cameră (tubeless-type) proiectat ca și cauciuc de vară touring, Apollo Amazer 3G este disponibil în numeroase măsuri, facându-l potrivit pentru o gamă largă de autoturisme.

La cauciucuridirect.ro, puteți achiziționa cele mai bune cauciucuri de vară Apollo la prețuri imbatabile. Comandați acum 2 sau mai multe cauciucuri de vară Apollo de la magazinul nostru online, și vă vom oferi livrare gratuită pe teritoriul României. Apăsați pe butonul ‘Caută stație de montaj’ ca să găsiți un garaj în zona dumneavoastră, iar noi vom livra rapid noile dumneavoastră cauciucuri de vară Apollo la locația aleasă pentru un montaj profesional imediat.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate