Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de vară Aeolus- siguranță la prețul potrivit

Orice ați conduce, cauciucuridirect.ro are cea mai mare selecție de cauciucuri, la cele mai competitive prețuri. Dacă aveți nevoie de un set de cauciuri de vară capabile, luați în considerare cele mai noi modele de la Aeolus. Ambele mașina și bugetul dumneavoastră vor profita de pe urma acestei investiții, iar dacă cumpărați de la magazinul nostru online este și sigur și convenient.

Sigur, accesibil și comfortabil de la cauciucuridirect.ro

Soferii practici sunt deseori interesați în calitate accesibilă, iar aceasta este exact ceea ce cauciucurile de vară Aeolus au de oferit. Aeolus GreenAce AG02 a fost special conceput să înâlnească nevoile propietarilor de mașini de rând care își doresc un cauciuc economic care pot oferi economie la combustibil și o durată lungă de viață . Aeolus PrecisionAce AH01 este un cauciuc potrivit pentru mașinile de familie compacte sau medii care subliniează siguranța, comfortul și rezistența redusă la rulare.

Pentru autoturisme mai mari,Aeolus SteeringAce AU01 oferă stabilitate și tracțiune excelentă, bazându-se pe abilitățile compoziției gumei și modelul sportiv asimetric care menține o prindere eficientă în orice circumstanțe. SUV și deținătorii de mașini SUV pot opta pentru Aeolus CrossAce AS02, un cauciuc de șosea cu abilități off-road moderate care oferă comfort și stabilitate în toate condițiile de vreme. Șoferii de camoinete se pot baza pe Aeolus TransAce AL01 pentru a-i ține în siguranță și pentru a le limita costurile.

De orice produs ați avea nevoie, vă va aștepta la magazinul nostru online la prețuri surprinzător de atractive.Comanda pe cauciucuridirect.ro este simplă și sigură, și puteți alege dintr-un număr mare de metode populare de plată – incluzând cardul de credit, trasferul bancar și Paypal.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate