Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Anvelope de vară AchillesMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Înființată in 1991, marca Indoneziană Achilles vinde cauciucuri de vară durabile și stilate soferilor din intreaga lume. Acest producător intenționează să atragă clienții prin oferirea unui grad echitabil de control, simț de direcție și comfort în timp ce păstrează prețurile cât mai accesibile posibil. Se pare că această strategie a ajutat compania destul de mult deoarece Achilles au reușit să își asigure o poziție stabilă în extrem de disputata piață a cauciucurilor.

Achilles ATR Sport adoptă tehnologia ecologică Eco-Safe ca să asigure un comportament sigur pe carosabil umed . reducând în același timp și resistența la rulare pentru un consum de combustibil mai bun și comfort. Carcasa sa este construită să fie eficientă și de lungă durată iar profilul tinde spre recunoaștere sportivă. Acesta,deasemenea, se poate dovedi atrăgător pentru șoferii pasionați cu buget limitat. Acestea fiind spuse, acest cauciuc de vară Achilles oferă o uimitoare insemnătate banilor.

Un alt succes de vară de la Achilles este Achilles ATR-K ECONOMIST Umărul cauciucului însușește muchii multiple și lamele suplimentare pentru prindere fermă, stabilitate de rupere optimizată și comportament stabil pentru șofatul de zi cu zi. Două striuri late, longitudinale, ajută la evacuarea apei și previne acvaplanarea.Având ca prioritate valoarea banilor, cei de la Achilles ATR-K ECONOMIST, oferă un grad de abilitate surpinzător pentru această categorie de preț.

Savurați exepriența șofatului în zilele lungi și însorite, și cumpărați online de la cauciucuridirect.ro produse de calitate care nu vă vor afecta bugetul.Alegeți dintr-o varietate largă de cauciucuri de vară și beneficiați de sistemul nostru rapid de livrare și prețuri accesibile.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept