Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de vară Accelera

Dacă sunteţi în căutarea unor noi cauciucuri de vară care pot să vă ofere siguranţa şi eficienţa corespunzătoare fără o epuizare severă a bugetului dumneavoastră, cauciucuridirect.ro vă oferă cauciucuri Accelera foarte ieftine pentru vehicolul dumneavoastră. Acestea se pot găsi în diferite tipuri şi mărimi şi deasemenea, puteţi găsi cu uşurinţă modelul care se potriveşte perfect cerinţelor dumneavoastră. .

Cele mai apreciate cauciucuri de vară ale mărcii Accelera sunt modelele Alpha, Beta, PHI şi Iota. Accelera Alpha e un cauciuc performant pentru maşini compacte şi medii disponibile pe Mărimiile variind de la 14 la 18 inci (diametrul jantei). Alternativ, puteţi opta pentru PHI; acest model este de asemenea competitiv la clasa de performanţă şi este disponibil în variante cu diametrul interior de la 16 până la 20 de inci. Designul profilului subliniază răspunsul direcţiei şi viraje delicate-oferind control remarcabil şi feedback din partea şoferilor din această categorie de preţ, mai ales pe suprafeţe uscate.

Plătiţi mai puţin pentru mai mult

Dacă preferaţi un stil de condus mai practic şi mai liniştit, gama mărcii include deasemenea şi anvelope de vară turism. Aceste modele sunt axate pe rezistenţa redusă de rulare, oferind economie de combustibil si comfort. Marca populară Accelera Beta este foarte potrivită pentru şofatul de zi cu zi şi pentru toate condiţiile de vreme . Această marcă oferă o bună eficienţă energetică şi o rezistenţa adecvată la acvaplanare; acestea pot fi pentru dumneavoastră cele mai bune cauciucuri în cazul în care deţineţi un vehicol compact sau mediu. Dacă conduceţi un SUV, s-ar putea să găsiţi preţul şi totalul calităţilor cauciucurilor Accelera Iota foarte tentante. Orice aţi alege, procedura de comandă este foarte simplă iar noi vă garantăm un serviciu excelent de asistenţă clienţi şi preţuri imbatabile . Comandaţi acum pe cauciucuridirect.ro, iar vehicolul şi portofelul dumneavoastră vor simţi beneficiile.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate