Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Sunny

Sunny cauciucuri de iarna

Cauciucurile Sunny fac parte din randul produselor celor mai avantajoase de pe piata - si totusi, dvs. nu trebuie sa renuntati la calitate, deoarece si în proiectarea acestui cauciuc aspectul de securitate are un rol important. Si pe sosea uscata, si pe sosea umeda au o performanta buna. Sunny cauciucuri de iarna sunt fabricate dintr-un amestec modern de Silica, astfel încât promit si pe substrat de zapada sau gheata un comportament bun de rulare. Cu Sunny SN3830, dvs achzitionati un cauciuc de calitate superioara cu un raport excelent de pret/performanta si care este oferit în dimensiuni diferite. Aici faceti economie la locul potrivit – la pret si nu la performanta. Pentru ca cauciucurile de iarna Sunny reprezinta din mai multe perspective o alternativa la produsele de marca de vârf - aceasta este valabil si pentru SN3860.

Sunny cauciucuri de iarna menajeaza portofelul

Cauciucurile de iarna Sunny se adreseaza clar grupei tinta a interesatilor în achizitii la pret avantajos. Acestia obtin cu aceasta marca cauciucuri, care prezinta valori destul de bune în ceea ce priveste consumul de carburanti si uzura. Comandati-va acum cauciucurile Sunny pe cauciucuridirect.ro. Oferta este mare - cu produsele potrivite pentru toate segmentele si o deservire incomparabila. Din aceasta face parte reteaua noastra mare de parteneri de montaj, la care puteti apela pentru schimbarea cauciucurilor. Desigur ca puteti solicita si livrarea cauciucurilor la atelierul dvs. de încredere.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate