Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Nokian

Cauciucuri de iarna Nokian

Fabricantul de cauciucuri Nokian este finlandez si apartine 20% concurentului Bridgestone. Pe lânga doua uzine în Finlanda, cauciucurile se fabrica si în Rusia. Provenienta din nordul îndepartat al Europei se reflecta mai ales în performanta cauciucurilor de iarna Nokian , care în mod regulat pot sa convinga în cadrul unor teste, organizate de reviste de specialitate si de ADAC. Un exemplu pentru cauciucuri de iarna High-Technology din casa Nokian este Nokian WR D3. In cadrul testului cauciucurilor de iarna al revistei "Auto Motor Sport" 2012 el a iesit învingator cu calificativul "de recomandat în mod special". Contributia au avut-o rezultatele deosebite pe zapada, dar si comportamenul foarte bun la frânare pe carosabil uscat. În totalitate, acestui cauciuc de iarna Nokian i s-a certificat o rulare foarte echilibrata. Nanotehnologia si profilul sub forma de sageata al suprafetei de rulare fac, ca WR D3 sa fie un cauciuc sigur. Canelurile transversale, slefuite oblic si treptat în zona umerilor determina împingerea în laturi a zapezii umede si rularea sa nu fie influentata în mod negativ. Pe cauciucuridirect.ro puteti achizitiona aceste cuciucuri în dimensiuni diferite si la un pret imbatabil.

Nokian cauciucuri de iarna pentru grip pe gheata si zapada

Tractiune maxima promite si Nokian Hakkapeliitta 8, care dispune de spikes. Asa numita pernita Eco-Stud-Spike determina o performanta mai ridicata a spikes-urilor, care sunt amplasate în mod egal pe suprafata de rulare. Ele sunt bine ancorate în cuburile de profil, ceea ce a fost facilitat datorita amestecului special de cauciuc. Astfel si rularea pe sosea uscata este confortabila. Masinile sport primesc prin WR A3 un cauciuc de iarna Nokian pentru viteze mari.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate