Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Nankang

Cauciucuri de iarna Nankang

Nankang este o companie din Taiwan care produce cauciucuri de mai bine de 50 de ani. Marca este foarte populara, deoarece cauciucurile Nankang sunt ieftine si ofera o calitate foarte buna. Cauciucurile robuste si rezistente reprezinta credibilitatea producatorului dar si a cauciucurilor de iarna Nankang. De aceea, produsele sunt foarte durabile. Aceste cauciucuri se adreseaza de asemenea si conducatorilor auto ce prefera un condus sportiv, deoarece si design-ul este optim pentru acest stil. Cu modelul Activa SV-2 Winter, Nankang ofera cauciucuri la preturi foarte mici. Cu un volum al porilor de 32%. modelul respectiv ofera aderenta pe gheata si umezeala, deoarece suprafata de contact este marita in contactul cu carosabilul. Design-ul special lamelar asigura un comportament sigur in curbe si o distanta de franare mai mica chiar si pe conditii meteorologice de iarna. Puteti achizitiona aceste cauciucuri de iarna Nankang de pe cauciucuridirect.ro in diferite dimensiuni.

Cauciucuri de iarna Nankang pentru gheata si zapada

Modelul ICE CONQ SW-7, modelul de cauciucuri de iarna cu tepi (tinte,cuie) Nankang, ofera aderenta mult mai mare pe carosabilul inghetat. Canelurile laterale sunt late si aranjate in zig-zag, in asa fel incat mai multa gheata sa fie adunata printre acestea, oferind aderenta sporita. Bineinteles ca pe conditii de zapada, veti beneficia de tehnologie de inalta performanta cu aceste cauciucuri. Cu profilul crestat multi-lamelar, condusul pe gheata si zapada este mult mai sigur si distanta de franare este redusa considerabil. Si modelul SW-7 poate fi gasit pe cauciucuridirect.ro in numeroase dimensiuni si cu un indice de viteza de H (pana la 210km/h) respectiv T. (pana la 190km/h). Pentru oricare model de cauciucuri de iarna Nankang va veti decide, totul este o chestiune de pret (Modelul SW-7 este totusi mai scump decat modelul SV-2). Dar pretul nu ar trebui sa conteze, daca totusi va cumparati cauciucuri de iarna, deoarece pana si cele mai rele cauciucuri de iarna sunt mai bune in sezonul de iarna, decat cauciucurile de vara. Fapt regasit si in legislatie – in majoritatea statelor membre UE, cauciucurile de iarna sunt obligatorii. Comandati acum cauciucuri de iarna Nankang accesand cauciucuridirect.ro.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate