Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Michelin

Bine echipat pentru iarna cu cauciucurile de iarna Michelin

Conducatorii auto trebuie, deja inainte de prima zapada, sa se astepte la conditii meteorologice extreme si conditii dificile de carosabil tipice anotimpului. Temperaturile scazute, gerul si inghetul fac din cauciucurile de iarna o necesitate, date fiind vizibilitatea redusa si strazile alunecoase dinainte de acoperirea propriu-zisa a soselei cu zapada. Dar daca cauciucurile sunt inlocuite in timp util cu cauciucuri de iarna Michelin (de exemplu, cu modele din seria Michelin Aplin, Michelin Pilot Alpin sau poate chiar Michelin Agilis Alpin), soferul este pregatit pentru orice situatie, oricat de neplacute ar fi conditiile meteo - zapada, gheata sau noroi.

Mai multa siguranta prin structura lamelara puternica a cauciucurilor de iarna Michelin din seria Pilot Alpin

Lamelele cu design special ale cauciucurilor de iarna Michelin Pilot Alpin garanteaza siguranta maxima. Apa si noroiul sunt dispersate de bordurile lamelelor cauciucului de iarna, iar aderenta buna asigura o manevrabilitate si stabilitate excelenta chiar si pe cele mai inzapezite drumuri. Amestecul inovator de cauciuc aduce aderenta excelenta si siguranta deplina la franare, acestea fiind garantate si la viteze mari.

Cauciucurile de iarna Michelin din seria Alpin – longevitate data de rezistenta la uzura si distribuirea optima a presiunii

Cele mai bune proprietati pentru un cauciuc de iarna sunt un amestec excelent de cauciuc si o structura lamelara solida pentru o inalta rezistenta la uzura si o distribuire optima a presiunii. Cauciucul de iarna Michelin Alpin ofera toate aceste avantaje, si, totodata si o performanta perfecta din toamna pana in urmatoarea primavara.

Dezvoltarea continua a cauciucurilor de iarna Michelin

Michelin inseamna traditie si dezvoltare continua, mai ales in domeniul cauciucurilor de iarna. Extinderea continua a soseleleor respectiv utilizarea de materiale noi pe suprafetele carosabile, de exemplu atunci cand se dezvolta un nou tip de beton (care schimba proprietatile carosabilului) duce la necesitatea adaptarii cauciucurilor la noile nevoi, iar anvelopele de iarna Michelin optimizate si dezvoltate continuu sunt intotdeauna raspunsul potrivit. Producatorul se adapteaza la conditiile de baza si dezvolta cauciucuri de iarna, precum Alpin, care puncteaza prin structuri si profile actualizate si amestecuri de cauciuc inovatoare. Michelin asigura astfel un grad maxim de confort, flexibilitate si siguranta pe zapada si gheata.

Cauciucuri de iarna de exceptie de la Michelin

Calitatea cauciucurilor premium Michelin, mai ales a cauciucurilor de iarna Michelin din seria Alpin este atestata prin satisfactia maxima a soferilor si notele excelente in aproape toate testele efectuate de cele mai recunoscute publicatii de specialitate si asociatii de consumatori. Pe langa seria Alpin pentru vehicule compacte si medii, Michelin ofera si game atestate cu acelasi nivel de performante in teste pentru alte categorii de vehicule: Michelin Pilot Aplin pentru masini sport performante, Michelin Latitude pentru SUV-uri, sau Michelin Agilis pentru autocamioane si rulote. Acestea sunt cauciucuri de iarna care conving nu numai prin note, ci si prin performanta. Cauciucurile de iarna de la Michelin sunt alegerea perfecta cand este vorba de siguranta si confort pe drumuri de iarna.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate