Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Goodyear

Cauciucuri de iarna Goodyear pentru cele mai inalte asteptari

Compania americana Goodyear este unul din cei mai mari producatoari de anvelope pe plan global. Inca de la inceputul secolului XX Goodyear a inzestrat autovehicule cu anvelope de calitate premium. Daimler-Benz, BMW si Volkswagen echipeaza autovehiculele fabricate cu cauciucuri premium de la Goodyear. Cele mai inalte standarde de calitate ale companiei Goodyear sunt desigur aplicate si cauciucurilor de iarna. Confortul si siguranta absoluta sunt calitati ce coincid standardelor cauciucurilor de iarna de la Goodyear.

Cauciucuri de iarna de ultima generatie

Dezvoltarea continua si imbunatatirea permanenta a cauciucurilor este unul din principiile de baza ale producatorului. Acest lucru se reflecta excelent prin cauciucurile de iarna Goodyear Ultragrip. Cu tehnologia inovatoare de lamele 3D conducatorul auto nu va intampina probleme la manevrare pe zapada si gheata. Astfel, vehiculul detine un maxim de stabilitate atat in curbe cat si la franare brusca, pentru o calatorie in deplina siguranta.

Rezultate convingatoare la teste pentru cauciucurile de iarna Goodyear

Exact ca si modelele precedente, cea mai noua generatie de cauciucuri de iarna de la Goodyear a obtinut note deosebite in diversele teste ale revistelor de specialitate. De exemplu, in testele renumitei revistei germane „Auto Zeitung“ si a Clubului European Auto (ACE) cauciucul de iarna a ocupat din nou un loc de top, mai ales datorita performantelor echilibrate si a sigurantei depline pe carosabil acoperit cu zapada. De asemenea, pozitii fruntase au fost ocupate de anvelopa pentru siguranta deplina pe carosabil udsi rezistenta ridicata la acvaplanare.

Tehnologie inovatoare pentru confort maxim la condus

Cauciucurile sunt dotate cu cea mai noua tehnologie pentru a putea asigura performante optime in orice conditii meteorologice. Tehnologia 3D-BIS (Block Interlocking System) aplicata pe intreaga suprafata a benzii de rulare a permis cresterea numarului de lamele la anvelopele de iarna, incepand cu seria Ultragrip 8. Aceasta imbunatateste aderenta pe carosabil acoperit cu zapada si gheata. Pentru a oferi acelasi nivel ridicat de siguranta atat pe carosabil ud cat si pe uscat, Goodyear utilizeaza blocuri rigide si solide pe profil. Astfel, inginerii de la Goodyear au dezvoltat tehnologia inovativa 3D-Interlocking-Effect (efectul interblocarii 3D). In momentul contactului intre blocurile profilului si carosabil lamelele se blocheaza reciproc. Astfel rezulta o aderenta excelenta pentru o manevrare usoara si sigura atat pe carosabil uscat cat si ud.

Nivel de zgomot si consum de carburant redus prin Goodyear

Pe langa confort si siguranta maxima cauciucurile de iarna de la Goodyear se evidentiaza si prin diverse alte calitati. Astfel, producatorul de anvelope a reusit prin optimizarea rezistentei la rulare, sa imbunatateasca consumul de carburant reducand implicit emisiile de CO2, acestea fiind benefice atat pentru sofer cat si pentru mediu.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate