Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna Dunlop

Cauciucuri de iarna Dunlop pentru cele mai inalte asteptari

Cauciucurile de iarna de la Dunlop se caracterizeaza prin calitate si siguranta absoluta. Indiferent daca carosabilul este ud sau acoperit cu zapada, in orice conditii meteorologice anvelopele de iarna de la Dunlop garanteaza comportament optim in orice situatie. Acestea sunt dovedite de cauciucurile de iarna si la testele efectuate continuu de catre cele mai importante publicatii din domeniul auto, moto si sport. De multe decenii conducatorii auto au incredere in performantele excelente ale cauciucurilor de iarna Dunlop, mai ales datorita rezultatelor deosebite la aderenta si manevrabilitate.

Cea mai buna tehnologie pentru siguranta deplina

Cauciucurile de iarna de la Dunlop sunt dezvoltate continuu si se remarca intotdeauna prin tehnologia inovatoare. Exemple in acest sens sunt date de conceptul inovator multi-lamele si profilul cu caneluri dispuse in forma de V. Profilul directional asigura franare buna, oricare ar fi starea carosabilului. Privind acvaplanarea, in schimb, cauciucurile de iarna Dunlop puncteaza mai ales prin dispersia rapida şi fara turbulente a apei, ceea ce garanteaza un plus de siguranta. Conducatorul auto se poate bucura de siguranta deplina, manevrabilitatea si controlul fiind optime in permanenta.

Confort la condus si zgomot redus la rulare

La dezvoltarea noilor anvelope de iarna Dunlop acorda o atentie deosebita confortului si a reducerii zgomotului la rulare. Conceptul inovator cu striatii in blocurile de profil de pe mijlocul benzii de rulare permit o calatorie linistita pe deplin, astfel si drumurile mai lungi pot fi strabatute fara stres.

Dezvoltare continua si controlul calitatii la Dunlop

Conducatorii auto care aleg cauciucurile de iarna de la Dunlop obtin un produs cu tehnologie de ultima generatie. Acest lucru este asigurat prin cercetare si dezvoltare consecventa. Astfel, anvelopele de iarna Dunlop se afla la un nivel de calitate mult peste nevoile cotidiene. In plus, controlul permanent al calitatii asigura performante maxime la fiecare anvelopa. Conducatorii auto cu asteptari mari din partea anvelopelor nu vor da gres alegand produse marca Dunlop. Anvelope de iarna cu proprietati perfecte pentru conditii meteorologice dificile, special concepute pentru provocarile iernii.

Pentru orice autovehicul o anvelopa de iarna Dunlop potrivita

Dunlop ofera numeroase modele de cauciucuri de iarna si are anvelopa perfecta oricarui tip de autovehicul. Pe langa proprietati exceptionale si profil optimizat, cauciucurile de iarna Dunlop ofera si un aspect atractiv masinii per ansamblu – chiar si montate pe masini mici sau din clasa mijlocie. Asadar, este justificata alegerea de catre producatorii de autovehicule a cauciucurilor Dunlop pentru prima echipare.

Rezultate convingatoare in teste la cauciucurile de iarna Dunlop

Cauciucurile de iarna de la Dunlop isi dovedesc calitatile in cadrul numeroaselor teste ale publicatiilor de specialitate. Astfel, revista germana „Stiftung Warentest“, in editia 10/2011, a acordat calificativul „Bun“ cauciucului Dunlop SP Winter Sport 4D pentru performante deosebite pe carosabil ud sau acoperit cu zapada. Aceasta atesta din nou faptul ca anvelopele de iarna de la Dunlop indeplinesc cele 3 conditii decisive pentru cauciucuri de iarna: siguranta deplina, cel mai inalt grad de confort si cele mai bune proprietati legate de comportamentul la rulare.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate