Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna DebicaMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de iarna Debica

Producatorul de anvelope Debica, ofera cauciucuri de iarna cu o buna performanta calitate-pret. Anvelopele de iarna Debica sunt concepute pentru a oferi conducatorilor de masini siguranta sporita in timpul sezonului rece, pe carosabilul acoperit de gheata sau noroi.

Cauciucuri de iarna Debica – confort si siguranta

Cauciucurile de iarna Debica sunt recomandate datorita stabilitatii, rezistentei la acvaplanare si a manevrabilitatii pe soselele umede sau acoperite cu zapada din timpul iernii, toate acestea fiind oferite la un pret accesibil. Performantele de top oferite de modele precum Frigo HP sau Frigo 2 le recomanda posesorilor de autoturisme in timpul anotimpului rece. Pe cauciucuridirect.ro puteti gasi aceste profile la cele mai avantajoase preturi.

Respectarea reglementarilor legale

Obligativitatea cauciucurilor de iarna in conditii de carosabil inzapezit si/sau acoperit de gheata este prezenta si in Romania din anul 2011. Expertii recomanda utilizarea acestora de la jumatatea lunii Octombrie si pana la inceputul lunii Aprilie. Evident ca trebuie sa tineti cont si de zonele in care circulati: in zonele montane sezonul de iarna este mai lung comparativ cu zonele de campie. La noi gasiti o gama variata de cauciucuri de iarna Debica, toate la cele mai accesibile preturi. Daca aveti nevoie de ajutor, expertii nostrii de la cauciucuridirect.ro va stau la dispozitie.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept