Goodyear

Dunlop

Dunlop

 

Livrare fara costuri

Cauciucuri de iarna AvonMarcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Cauciucuri de iarna Avon

Producatorul de anvelope Avon, avand in portofoliu printre altele si cauciucuri de iarna cu o buna performanta calitate-pret, se afla pe piata construcorilor de cauciucuri din anul 1904. Incepand cu anul 1997 concernul Avon Tyres a fost achizitionat de catre compania americana Cooper Tire & Rubber Company, continuand insa producerea anvelopelor de calitate premium.

Cauciucuri de iarna Avon de calitate superioara

Cauciucurile de iarna Avon sunt recomandate datorita stabilitatii de rulare, rezistentei la acvaplanare si a manevrabilitatii pe soselele umede sau acoperite cu zapada din timpul anotimpului rece. Anvelopele de iarna Avon sunt fabricate dintr-o compozitie speciala care le permite sa isi pastreze proprietatile si la temperaturi sub 7 grade Celsius oferind astfel aderenta mai buna la frig pe orice suprafata de rulare. Canelurile din banda de rulare, cele transversale cat si cele longitudinale, sunt mai late decat cele pentru cauciucurile de vara, acest lucru permitand evacuarea mai rapida a apei, noroiului si zapezii. Datorita constructiei si compozitiei, anvelopele de iarna sunt mai scumpe decat anvelopele de vara insa mult mai ieftine decat cele all-season, acestea din urma fiind doar o alternativa pentru cauciucurile de iarna. Performantele de top ale cauciucurilor de iarna Avon precum Ice Touring ST sau CR85 le recomanda posesorilor de autoturisme in timpul anotimpului rece. Pe cauciucuridirect.ro puteti gasi modelele pentru turisme, Ice Touring si Ice Touring ST, la cele mai avantajoase preturi. Pentru clasa Offroad/4x4 va recomandam modelul Ranger Ice, iar pentru camionetele de dimensiuni medii, modelul Avon Vanmaster.

Anvelopele de iarna si prevederile legale

Obligativitatea cauciucurilor de iarna in conditii de carosabil inzapezit si/sau acoperit de gheata este prezenta si in Romania din anul 2011. Desi perioada obligativitatii utilizarii cauciucurilor de iarna nu este redata prin lege, expertii recomanda utilizarea acestora de la jumatatea lunii Octombrie si pana la inceputul lunii Aprilie. Evident ca trebuie sa tineti cont si de zonele in care circulati: zonele montane au un sezon de iarna mai lung comparativ cu zonele de campie.

Noi montam
anvelopele Dvs.!

Alegeti unul din
partenerii nostri
situati in apropierea Dvs.:

*Preturile afisate sunt pe bucata si includ TVA si transport in România.

Clients opinions

Shop rating
more
Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept