Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Un șofat sigur cu anvelopele de iarnă Apollo

În prezent catalogat al 17-lea cel mai mare producător de cauciucuri din lume , Apollo Tyres Ltd și-a anunțat intenția de a-și îmbunătăți performanța deja remarcabilă – compania și-a stabilit țelul de a urca în top și a ocupa poziția 10 până în 2016. Susținând siguranța clientul ca și prioritate de top, Apollo a devenit un membru important și foarte activ al inițiativei ‘Siguranța Cauciucului’ - dedicat conștientizării publice cu privire la pericolele asociate cauciucurilor defective sau second hand.

Siguranța este, bineînțeles, cea mai importantă calitate a cauciucului de iarnă. Sezonul rece este foarte provocator pentru șoferi, iar folosirea cauciucurilor nepotrivite pentru condițiile de iarnă constitue o cauză majoră a accidentelor. . Cauciucurile de iarnă Apollo nu fac compromisuri în privința siguranței, în timp ce oferă comfort și eficiență. Materialele și design-ul cauciucului sunt alese cu grijă pentru a asigura performanță, economie, și încredere aducând împreună chimia și fizica într-un pachet modern și frumos proiectat.

Veniți la cauciucuridirect.ro și cumpărați unul dintre excelentele oferte pe care Apollo le oferă pentru sezonul rece – cum ar fi Apollo Acelere Winter, evaluat ca și ‘Recomandat’ de către reviste europene de profil . Acest model a avut o performanță bună și s-a descurcat bine la mai multe teste, luând în considerare temuta competiție pentru modelele de top – cel mai important, acest cauciuc a demonstrat o bună tracțiune și frănare pe gheață si pe drumuri acoperite de zăpadă.

cauciucuridirect.ro vă oferă cauciucuri de iarnă Apollo la prețuri surprinzător de avantajoase. Cu noi, cumpărăturile online sunt și comfortabile și profitabile; deasemenea oferim și livrare gratuită pe teritoriul României pentru comenzi minime de 2 cauciucuri, și acces la o rețea extinsă de stații de montaj.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate