Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de iarnă Achilles

Cauciucurile de iarnă sunt create să faca față condițiilor dificle, cu șosele alunecoase și temperaturi care scad des sub punctul de îngheț. Profilele cauciucurilor de iarnă afișează un model special. Deasemenea, structura compoziției gumei este diferită de cea a cauciucurilor de vară, ca să rămână elastică și să aibă o bună prindere în anotimpul geros. Pe lângă guma specială, marginile scobite sunt mult mai agresive și ajută cauciucul să disperseze zăpada și să mențină aderență pe zăpadă sau pe drumurile acoperite de gheață. Cauciucurile de iarnă Achilles concurează cu cele mai mari nume de pe piață, oferind performanță adecvată la un preț foarte rezonabil.

Performanță de iarnă cu Achilles WINTER 101

Una dintre cele mai buni opțiuni din Achilles winter primele pozitii de cauciucuri este cu siguranta Achilles WINTER 101. Câștigând titlul de ‘”Performanță excelentă în această categorie” pentru numeroase teste referitoare la tracțiunea pe zăpadă, nivelul de zgomot și frânare pe carosabil umed, Achilles WINTER 101 aceste cauciucuri pot fi ceea ce căutați când vine vorba de comfort și siguranță pe timpul iernii. Acestea oferă frânare compactă și folosesc o compoziție a cauciucului orientată spre durabilitate și performanță la temperaturi joase. Coasta centrală și striurile cuplate redau un număr extrem de mare de margini pentru o tracțiune mai bună pe zăpadă sau gheață, transformând astfel șofatul iarna intr-o experiență mai puțin înfricoșătoare.

Vara este încă atat de departe... Dar dumneavoastră nu trebuie sa fiți deprimați/abatuti! Decât să lăsați mașina acasă și să așteptați zile mai bune, puteți cumpăra online de la cauciucuridirect.ro cele mai bune cauciucuri de iarnă cu buget redus pentru mașina dumneavoastră , cu cele mai atractive condiții. Oferim livrare gratuită pe teritoriul României, la adresa aleasă de dumneavoastră. Reteaua noastră extinsă de parteneri de montaj este deasemenea la dispoziția dumneavoastră , iar noi vă putem livra noile cauciucuri de iarnă Achilles direct la un garaj din zona dumneavoastră pentru montare rapidă.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate