Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de iarnă Accelera

Stabilită in 1996, marca Accelera devine tot mai mult prezentă pe piață – oferind prețuri mici și design atractiv să iasă în evidență în această afacere feroce și competitivă .Cauciucurile de iarnă Accelera au fost special construite pentru a furniza o performanță surprinzătoare raportată la prețul scăzut.

Mulți șoferi sunt reticenți la cheltuirea sumelor mari de bani pentru a-și înlocui cauciucurile de vară la începutul sezonului rece. Totuși,numeroase teste au arătat că nici măcar cele mai bune cauciucuri de vară nu pot concura cu cauciucuri specializate de iarnă la temperaturi foarte scăzute sau pe drumuri acoperite de gheață și zăpadă. Cauciucurile de iarnă de buget reprezintă o opțiune atractivă pentru șoferii conștinciioși care mai degrabă nu omit siguranța.

Cea mai ieftină cale de a conduce pe parcursul iernii

Cauciucurile de iarnă Accelera sunt comercializate pe piață sub forma seriilor X-Grip/ Snow iar recenziile clienților le descriu ca fiind unele dintre cele mai bune cauciucuri din linia de top a producătorului Indonezian. cauciucuridirect.ro vă aduce cauciucuri ieftine de iarnă Accelera , la prețuri imbatabile. Profitați de ofertele noastre și utilizați funcția noastră inteligentă de căutare ca să găsiți cu ușurință cele mai bune cauciucuri , pentru cele mai bune prețuri.

Produsele noastre sunt ușor de comandat, iar catalogul de prețuri include livrare gratuită pe teritoriul României. Noile dumneavoastră cauciucuri de iarnă vor fi livrate la o adresă opțională – direct la ușa dumneavoastră, sau, dacă preferați, la o stație de montaj din zona dumneavoastră , pentru montaj imediat.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate