Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope pentru toate anotimpurile Barum

Producătorul de cauciucuri Barum în parteneriat cu Continental AG, oferă cauciucuri de calitate la prețuri accesibile. Fabrica principală este situată înRepublica Cehă, unde marca Barum își are originile. Printre cele mai populare produse se află și cauciucurile pentru toate anotimpurile Barum Quartaris, . După cum sugerează și numele, aceste cauciucuri sunt foarte potrivite pentru toate anotimpurileceea ce le face atractive în mod special pentru șoferii care sunt conștiincioși în privința banilor și interesați de renunțarea la costurile aferente schimbării cauciucurilor în anotimpul de vară, respectiv de iarnă. Din moment ce cauciucurile pentru toate anotimpurile trebuie să fie eficiente în toate condițiile de vreme, ele trebuie să indeplinească cele mai înalte standarde. Barum Quartaris reușește să indeplinească aceste condiții prin utilizarea lamelei BASSS- (BASSS lamella). BASSS reprezintă Barum All Season Sipe System (Barum toate anotimpurile sistem de striuri). Acest sistem face ca și cauciucurile Barum pentru toate anotimpurile să fie potrivite pentru uz pe timp de iarnă. Zăpada este adunată eficient și evacuată de rețeaua cu spații goale de pe banda de rulare ducând astfel la o prindere mai bună a cauciucului. În același timp, modelul umărului cauciucului, garantează o rigiditate structurală pentru un comportament firm pe șosea iar în acest mod siguranța pe șosea în timpul șofatului este asigurată.

Soluții inovative pentru o siuranță ridicată

Pe durata dezvoltării a cauciucurilor Barum pentru toate anotimpurile , eforturile proiectării au fost concentrate pe detaliile practice. Prin urmare, modelul Quartaris încorporează un indicator de adâncime a profilului de iarnă. Acest aspect informează șoferul căci cauciucul are suficientă adâncime a profilului pentru un uz sigur.În decursul timpului, dacă înălțimea dintre blocurile benzii de rulare nu mai este vizibilă, cauciucul ar trebui să fie înlocuit. În mod normal, un cauciuc pentru toate anotimpurile ca și Barum Quartaris ar trebui să ofere caracteristici excelente de șofat în toate situațiile, chiar și pe suprafețe umede. Acest fapt este posibil datorită șanțurilor late de pe banda de rulare. Apa este eficient drenată de pe suprafața de contact iar apoi înlocuită de lamele plate in centrul și umărul cauciucului. Compoziția gumei cauciucului cu siliciu asigură o aderență excelentă și permite frânarea pe distanțe mai mici pe carosabil umed..

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate