Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope pentru toate anotimpurile Achilles

Cauciucurile moderne pentru toate anotimpurile, ca și Vredestein Quatrac 3, Goodyear Vector 4Seasons, and Hankook Optimo 4S pot fi definite ușor ca și cauciucuri de iarnă „optimizate pentru condiții umede”. Toate dețin marcarea ‘M+S’ (Noroi& Zăpadă),așa cum o fac cauciucurile de iarnă. Acele care dețin ambele simbolurile ‘M+S’ și ‘fulgul de zăpada” sunt privite ca și cele mai adaptabile cauciucuri din categorie.

Cauciucurile Achilles pentru toate anotimpurile afișează o combinație echilibrată între caracteristicile cauciucurilor de iarnă și de vară.Producătorul a depus effort considerabil pentru a se asigura că aceste cauciucuri vor oferi comfort adecvat și siguranță pe parcursul anului, în timp ce îi subcota pe competitorii săi de pe piața înaltă.

Adaptibilitate accesibilă

Cauciucurile Achilles pentru toate anotimpurile asigură până la 90% din performanța pe carosabil uscat și umed pe care o redă un cauciuc de vară , în timp ce oferă și 90% din abilitățile unui cauciuc de iarnă , făcând față zăpezii, gheții și temperaturilor scăzute. Luând în considerare clima predominantă din majoritatea zonelor României , - cu veri neprevăzute și mai multe ploi și lapovițe decât ninsorile dese iarna _ toate cauciucurile pentru toate anotimpurile cresc rapid în popularitate. Ele sunt construite să fie versatile iar de asta avem nevoie cu toții “.

Pe cauciucuridirect.ro, puteți găsi cele mai bune produse pentru o gamă largă de mărci și modele de autoturisme – fie că utilizați o mașină medie, SUV, microbuz SUV sau camionetă . Cauciucurile Achilles pentru toate anotimpurile redau un bun control și tracțiune în orice condiție meteo , pentru prețuri foarte rezonabile. Aceste produse caracterizează multe calități moderne care reflectă ambiția acestei mărci de buget – cum ar fi compoziția avansată a gumei cauciucului , sau modelul complex al striațiilor și canelurile diagonale multiple care crează un sitem eficient de dispensare a apei de-a lungul profilului.

La cauciucuridirect.ro, puteți cumpăra cauciucuri pentru toate anotimpurile Achilles la cele mai avantajoase prețuri. Faceți totul mai ușor pentru dumneavoastră și profitați pe deplin de livrarea noastră rapidă și rețeaua extinsă de stații de montaj.

Este necesară montarea anvelopei?

Stație de montajNici o problemă. Economisiți timp și bani. Ne ocupăm să găsim un atelier care să se potrivească cauciucurilor dvs. și să vă ofere cel mai bun serviciu la prețuri accesibile.

Opinia clienților noștri

cauciucuridirect.ro
Nota 4.88/5 - 50 Evaluarea clienților

Pret imbatabil, profesionalism desavarsit. Produse de calitate. Cezar C., BUCURESTI SECTOR 2
mai multe pareri

O mare varietate și o calitate excelentă:

  • Peste 100 de mărci de anvelope: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, anvelope ieftine, etc.
  • Peste 35.000 de anvelope diferite
  • Vindem doar anvelope de calitate