Starea comenzii x
Iesire din cont

ANVELOPELE MICHELIN, PERFORMANŢA CARE DUREAZĂ

 

 

Durata campaniei: 1 Mai - 30 Iunie 2020

 

Produsele participante la aceasta campanie sunt anvelopele de vara Michelin, inclusiv anvelopele MICHELIN CrossClimate, pentru autoturisme, camionete și 4x4..

Regulamentul promoției este disponibil gratuit oricarui participant, pe www.performanta.michelin.ro, unde gasești și alte detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Înregistrarea în campanie trebuie efectuata pâna la data de 15 iulie 2020 cel târziu .

Dupa înregistrare, participantul la promoție va fi informat în legatura cu validitatea înregistrarii în cel mult 7 zile lucratoare. Daca înregistrarea este valida, participantul va primi voucherul de cumparaturi eMAG în același email în care este anunțat ca este validat. Fiecare participant poate primi un singur voucher de cumparaturi eMAG:

Pentru fiecare set de anvelope Continental 14-17" - oferim un voucher eMAG in valoare de 150 lei
Pentru fiecare set de anvelope Continental 18-23" - oferim un voucher eMAG in valoare de 300 lei

Formularul de înscriere in campanie cât și regulamentul sunt disponibile pe www.performanta.michelin.ro.

Campania se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice (cu excepția celor care comercializează anvelope), în limita unei singure înscrieri; înregistrările multiple ale aceluiași participant (persoana fizică sau juridică) nu vor fi validate.