Starea comenzii x
Iesire din cont

Expertul german pe timp de iarnă

Expertul german pe timp de iarnă

WinterContact™ TS 860

  • Cool Chili™ asigură performanțe maxime la frânare în orice condiții pe timp de iarnă.
  • Liquid Layer Drainage™ reduce distanța de frânare pe drumuri acoperite cu gheață.
  • Tehnologia Snow Curve+ pentru manevrabilitate pe carosabil acoperit cu zăpadă.
Cumpărați acum ›

Un as din toate punctele de vedere. Siguranță maximă în condiții de iarnă pentru clasa compactă și medie.

Detalii tehnice.

Cool Chili™ asigură performanțe maxime la frânare în orice condiții pe timp de iarnă. Compuși pe bază de siliciu pentru tracțiune maximă asigură aderență pe ud și astfel o performanță excelentă la frânare. În plus anvelopa WinterContact™ TS 860 rămâne flexibilă indiferent de vreme pe timp de iarnă și transmite forțele de frânare către carosabil, fie el ud acoperit cu zăpadă sau gheață.
Liquid Layer Drainage™ reduce distanța de frânare pe drumuri acoperite cu gheață. Sistemul cu multe canale și caneluri ajută la eliminarea apei de pe amprenta la sol a anvelopei, ajutând astfel la frânarea pe drumuri acoperite cu gheață. Astfel se elimină pericoulul frânării deteriorate de gheața ce se topește pentru o frânare mai eficientă.
Tehnologia Snow Curve+ pentru manevrabilitate pe carosabil acoperit cu zăpadă. Noua anvelopă WinterContact™ TS 860 crește intercalarea anvelopei cu zăpada prin noua tehnologie Snow Curve+. Prin captarea zăpezii în peste 1000 de locuri pe profil, oferă aderență mai bună mai ales la efectuarea virajelor.