Conti

 

myGoodyear

Cele mai frecvente întrebări

Criterii/optiuni suplimentare pentru evaluarea anvelopelor

Eticheta nou conceputa informeaza clientul despre cele mai importante 3 criterii, rezistenta la rulare, aderenta pe carosabil umed si nivelul sonor.
Cu toate acestea, exista si alte caracteristici importante legate de siguranta, care ar trebui sa fie luate in considerare la alegerea unor anvelope noi. Acestea sunt, de exemplu, proprietati legate de acvaplanare, stabilitate la rulare, durabilitate, proprietati la franare pe carosabil uscat si umed, precum si performantele in conditii de iarna. Producatorii subliniaza faptul ca, eticheta de anvelope nu poate fi considerata un inlocuitor pentru informatiile detaliate care pot fi gasite, spre exemplu, in testele din publicatiile de specialitate.
Astfel, eticheta pentru anvelope de iarna ofera, spre exemplu, numai informatii limitate, deoarece proprietatile pe timp de iarna nu sunt afisate. Testele de anvelope efectuate de publicatiile din domeniul automobilelor  raman in continuare o sursa importanta de informare pentru consumatorii finali, deoarece acestea testeaza, pe langa cele 3 criterii prezentate pe eticheta, pana la 11 caracteristici suplimentare legate de siguranta. Pe internet puteti gasi pe pagina www.testcauciucuri.com o platforma internationala si independenta destinata consumatorilor pentru evaluarea anvelopelor in conditii de trafic normale. Aici conducatorii auto au testat si notat anvelopele in viata cotidiana.

cauciucuridirect.ro folosește cookie-uri. Continuând navigarea vă exprimați acordul pentru utilizarea acestora.

Accept Află mai multe detalii