Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Verificați starea comenzii
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cauciucuri pentru Hyundai

Căutare după autoturism:
Este posibil ca modelul masinii dumneavoastra sa nu apara pe pagina sau sa existe niste tipuri gresite sau greseli în lista. Daca nu gasiti tipul dumneavoastra de masina sau ati gasit o greseala va rugam sa ne anuntati.
An error occurred, please try searching by car later.
Cautarea ta nu are rezultate.
Alege mașina

Marcă:
Model:
Motorizare:
Variantă:

Hyundai este unul dintre cei mai tineri producatori de autovehicule. Compania a fost infiintata in 1969, iar 8 ani mai tarziu au scos primele autoturisme de pe banda de productie. In scurt timp, Hyundai a devenit un producator foarte mare, iar autovehiculele lor sunt vandute in toata lumea. In ofertele companiei, sunt prezente autovehicule din clasa medie, monovolume, SUV-uri si autovehicule sport. La fel de mare este si oferta de cauciucuri pentru Hyundai. Acestea sunt disponibile la aproape toti producatorii de cauciucuri in diverse dimensiuni. Fiind unul dintre cei mi mari producatori de autovehicule, Hyundai lucreaza cu diferiti producatori de cauciucuri. Asadar, modelul Hyundai i10 este echipat cu cauciucuri de la Hankook, iar modelul Hyundai i30 si Elantra sunt echipate tot cu cauciucuri de la Hankook. Hyundai Accent este echipat standard cu cauciucuri Energy de la Michelin. Indiferent ce model de Hyundai aveti, la noi gasiti garantat cauciucurile potrivite modelului dumneavoastra.

Cauciucurile potrivite pentru fiecare model Hyundai

Modelele mai mici, ca de exemplu Hyundai i10, i20 sau i30, de regula, acestea sunt echipate cu cauciucuri care au latimea de 155 sau 165 de mm. Limuzinele mai mari ca Hyundai Grandeur au dimensiuni de 225/60 R16. Optional, puteti opta si pentru urmatoarele dimensiuni
  • 235/55 R17
  • 235/45 R18
  • 235/45 R19
La modele SUV, Hyundai Tucson, puteti alege cauciucuri in functie de versiunea de echipare, la o latime de pana la 245 de mm. Dimensiunile exacte pentru cauciucurile de Hyundai le puteti vedea in certificatul de inmariculare sau in cartea de identitate a vehiculului dumneavoastra. Va sfatuim sa folositi anvelopele oferite de producator.
Aveti intrebari? Doriti un sfat?
Am dori sa va ajutam sa gasiti cauciucul potrivit pentu masina dvs.

Organizație

Metodele noastre de plată

© 2019 cauciucuridirect.ro @ Delticom