Starea comenzii x
Iesire din cont

       

Asistență clienți (Luni–Vineri: 10–18)

Contribuția noastră la mai multă durabilitate

Gama de produse durabile

 Veți găsi anvelope durabile care economisesc resursele în gama noastră de produse.

Sigiliul nostru de sustenabilitate

Produsele noastre sunt durabile câștigătoare de premii.

Know-how-ul nostru ca ajutor

Oferim sfaturi valoroase: Ce poți face pur și simplu pentru tine ca șofer?

Sustenabilitatea începe cu achiziționarea de anvelope, continuă în comportamentul zilnic de condus și se termină cu eliminarea ecologica a anvelopelor uzate. Noi, cei de la cauciucuridirect.ro - cel mai mare retailer online de anvelope din Europa - oferim sugestii cu privire la acest subiect crucial, oferim sfaturi despre cum să găsiți anvelope și raportăm ce produse și idei inovatoare plănuiesc producătorii de anvelope. Numai împreună poate fi atins obiectivul - o mobilitate mai ecologica prin economisirea resusrselor.

Sustenabilitatea determină atât alegerile consumatorilor, cât și politicile guvernamentale, așa cum demonstrează creșterea impresionantă a pieței anvelopelor verzi. Acele anvelope, care folosesc materiale ecologice și tehnologii de ultimă oră, promit îmbunătățiri semnificative ale eficienței energetice și ale respectarii mediului.

Un alt motiv convingător pentru a investi în anvelope auto ecologice este popularitatea tot mai mare a vehiculelor electrice. Aceste anvelope ajută la îmbunătățirea performanței vehiculului și joacă un rol esențial în abordarea provocărilor legate de autonomia limitată a vehiculelor electrice. Cererea continuă de anvelope ecologice în sectorul OEM evidențiază rolul vital pe care îl joacă aceste produse în modelarea viitorului industriei auto.

În perioada de prognoză din 2021 până în 2027, piața anvelopelor verzi este de asteptat sa inregistreze o rata de crestere anuala de 11.02%.

Dorința consumatorilor de a găsi soluții de mobilitate prietenoase cu mediul crește cererea pentru anvelope „verzi”, care sunt atât eficiente din punct de vedere energetic, cât și ecologice. Un factor esențial al acestor anvelope este tipul de materiale utilizate. Producătorii de anvelope lucrează la înlocuirea cauciucului cu compozite sintetice, care conțin adesea silice. Siliciul înlocuiește cauciucul din banda de rulare, minimizând frecarea pe drum și reducând rezistența la rulare. Ca urmare, eficiența energetică crește, deoarece rezistența la rulare reprezintă aproximativ 10-15% consumul de combustibil la mașini și până la 30% la camioane. Deși anvelopele cu rezistență scăzută la rulare reduc acest lucru doar cu 2 până la 3 %, economiile de combustibil asociate sunt încă ecologice.

Printre liderii de piață în anvelopele ecologice pentru autovehicule se numără corporații precum Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear Tire & Rubber Company, Pirelli & C. SpA și multe altele. Acești producători investesc continuu în inovarea produselor, cercetare și dezvoltare, fuziuni și achiziții și extindere geografică.

Sursă: Raport: Automotive Green Tires Market - Growth, Trends, COVID-19 Impact, and Forecasts (2022 - 2027) (09.2022) (Data: 26.10.2023)

Vă oferim o căutare rapidă pentru anvelope mai durabile

Cu ajutorul filtrelor noastre de căutare, puteți căuta rapid și ușor anvelope care sunt, de exemplu, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil sau care economisesc resurse.

Eticheta UE - o parte esențială a alegerii dvs. de anvelope

Atunci când alegeți o anvelopă, fiți atenți la valorile etichetelor UE pentru anvelope. Acestea vă oferă o imagine de ansamblu bună asupra faptului dacă o anvelopă este eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Partenerii noștri de montaj - livrare eficientă și eliminarea deșeurilor anvelopelor

Când cumpărați, utilizați opțiunea de a vă monta anvelopele de către unul dintre garajele noastre partenere. În acest fel, anvelopele tale uzate vor fi, de asemenea, eliminate în mod corespunzător.

Anvelope reșapate - sustenabile și extrem de prietenoase cu resursele

Când vine vorba de calitate și siguranță, anvelopele reșapate pot concura cu siguranță anvelopele noi. Dovada în acest sens este că primești o garanție de doi ani de la producător pentru anvelopele reșapate - la fel ca și pentru anvelopele noi.

Mai multe detalii

Anvelope pentru mașini electrice - Trebuie să se potrivească!

Mașinile electrice devin din ce în ce mai populare. Cu toate acestea, atât mașinile electrice, cât și cele hibride necesită anvelope speciale.

Mai multe detalii