Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cele mai frecvente întrebări

 1. Ce inseamna IBAN?
 2. Ce modalitati de plata am?
 3. Imi puteti garanta ca preturile nu o sa creasca?
 4. Pretul includ TVA-ul si costurile de transport?
 5. Transferul prin carte de credit este sigur?
 1. Ce inseamna IBAN?

  Prescurtarea IBAN este pentru "International Bank Account Number". In Romania este format din codul tarii “RO”, numarul de verificare format din 2 cifre, codul bancii format din 4 cifre si numarul de cont format din 16 cifre, la care numerelor scurte de cont li se adauga zerouri. Avantajul IBAN-ului este ca, prin codul unitar, numerele de cont trecute gresit sunt depistate rapid si astfel sunt evitate amanarile platiilor. Diferente sunt cu privire la formatul pe hartie si formatul electronic. In formatul pe hartie denumirea "IBAN" este trecuta la inceput urmata de impartirea sirului in cate 4 cifre, in timp ce in format electronic cifrele sunt scrise toate impreuna. Exemplu format pe hartie: IBAN RO49 AAAA 1B31 0075 9384 0000.  Exemplu format electronic: RO49AAAA1B31007593840000. Deoarece trecerea la nivel mondial la un nou standard va dura inca ceva timp, va rugam sa introduceti si codul SWIFT/BIC al bancii destinatarului.
 2. Ce modalitati de plata am?

  Va oferim modalitatea prin transfer bancar anticipat sau prin carte de credit.

  - Prin transfer bancar – prin aceasta modalitate se intelege ca dvs. transferati banii inainte de a primi marfa. In acest caz nu aveti posibilitatea controlarii marfii inainte de plata.

  - Prin carte de credit. Pentru acesta va rugam sa introduceti numarul si valabilitatea cartii de credit. Dupa verificarea datelor dvs., va fi autorizata livrarea.
 3. Imi puteti garanta ca preturile nu o sa creasca?

  Preturile de pe piata internationala de cauciucuri depind de cerere si oferta. Fluctuatiile zilnice ale cursului de schimb, de exemplu, dintre Dolar si Euro, se rasfrang si asupra pretului cauciucurilor. Firma Delticom incearca totusi sa va ofere cele mai bune preturi. Pretul garantat il puteti deduce din oferta noastra curenta.
 4. Pretul includ TVA-ul si costurile de transport?

  Preturile afisate includ atat TVA-ul cat si costurile de transport pe teritoriul Romaniei. Conditiile de livrare si de plata le gasiti pe pagina noastra de internet.
 5. Transferul prin carte de credit este sigur?

  Da! In cazul in care nu permiteti accesul neautorizat la informatiile cardului dumneavoastra de credit. Exista in momentul de fata multi comercianti, la care datele dumneavoastra de card sunt criptate optim, astfel incat utilizarea abuziva a informatiilor pe ruta dintre computer si receptor nu este posibila. Criptarea noastra - SSL - Secure Socket Layer – este considerata in momentul de fata cea mai buna.

^