Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cele mai frecvente întrebări

 1. Ce este DEX?
 2. Rezultatele sondajului: Cum clasifica soferii criteriile etichetei de anvelope UE?
 3. Unde este afisat DEX?
 4. Este DEX valabil si pentru cauciucuri de iarna?
 1. Ce este DEX?

  Liderul european in comert online cu anvelope Delticom a facut un sondaj reprezentativ prin chestionarea soferilor din 15 tari europene asupra clasificarii importantei celor 3 criterii de pe eticheta de anvelope UE.

  Prioritizarea astfel obtinuta constituie baza DEX (Indexul claselor de eficienta Delticom). DEX este astfel o combinatie intre valoarea fiecarui criteriu al etichetei de anvelope UE in parte si importanta data acestor criterii.

  DEX faciliteaza decizia de cumparare. DEX este prezentat in magazinele online Delticom sub forma unui sistem de clasificare de la una la cinci stele.

  Cu cat sunt mai multe stele DEX afisate, cu atat mai mult corespunde preferintelor soferilor chestionati anvelopa etichetata cu clasele de eficienta.

  Atentie: DEX este valabil doar la cauciucuri de vara si all-season!
 2. Rezultatele sondajului: Cum clasifica soferii criteriile etichetei de anvelope UE?

  Siguranta este inainte de economisirea de carburant. Mai bine de jumatate din persoanele chestionate considera aderenta pe carosabil ud ca fiind cel mai important criteriu dintre cele specificate pe eticheta de anvelope UE. Pe cea de-a doua pozitie, cu mai mult de 25 de procente, urmeaza conform sondajului, rezistenta la rulare. Nivelul de zgomot in timpul rularii este, conform sondajului, criteriul luat in considerare cel mai putin.
 3. Unde este afisat DEX?

  DEX este afisat exclusiv in magazinele online Delticom. DEX este afisat imediat dupa cautarea Dvs. in lista de anvelope prezentata si la detaliile cauciucurilor.
 4. Este DEX valabil si pentru cauciucuri de iarna?

  Eticheta de anvelope UE nu cuprinde proprietatile anvelopelor pe gheata si zapada. De aceea, la cumpararea cauciucurilor de iarna se recomanda si consultarea paginii de teste de cauciucuri, Testcauciucuri.com.

^