Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cele mai frecvente întrebări

  1. Unde ma pot inscrie ca statie de montaj?
  2. Unde pot sa actualizez datele si pretul partenerului de montare?
  1. Unde ma pot inscrie ca statie de montaj?

    Avem doua Site-uri de internet, care ar putea fi interesante pentru dvs, ca service-partener, dar si comerciant. Accesand formularul de inscriere va puteti inscrie ca statie de montaj. Veti fi inscrisi gratuit in baza noastre de date.

    Pentru a beneficia de conditii speciale, ca si comerciant sau proprietar al unui service auto va puteti inscrie pa pagina noastra web www.cauciucuri123.ro. Pentru aceasta este necesar sa detineti certificatul de inregistrare la registrul comertului. Va rugam sa aveti in vedere ca prelucrarea inregistrarii dumneavoastra poate dura circa 7 zile lucratoare din cauza numarului mare de solicitari.
  2. Unde pot sa actualizez datele si pretul partenerului de montare?

    Aici puteti oricand sa schimbati sau sa completati datele firmei dumneavoastra. Va rugam sa aveti in vedere: Cu cat informatiile din profilul firmei dumneavoastra sunt mai complete, cu atat mai multi clienti va vor contacta. Datele dumneavoastra de acces la profil v-au fost furnizate prin eMail imediat dupa inregistrarea dumneavoastra ca si statie de montare. In cazul in care intampinati probleme la autentificare, va rugam sa ne instiintati printr-un eMail la: statiidemontare@delti.com

^