Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

AutoBild: Anvelopa PremiumContact 6 de la Continental a fost clasificată ca exemplară şi numită Eco-Campion

28/02/19

  • Anvelopa de vară de la Continental a primit calificativul de top în testul AutoBild
  • PremiumContact 6 a fost numită Eco-Campion
  • Experţii au testat 50 de anvelope diferite de dimensiune 225/45 R 17

premiumcontact-6-tire-image

Hanovra, 28 februarie 2019. În marele test pentru anvelope de vară al revistei AutoBild, anvelopa PremiumContact 6 de la Continental a obţinut calificativul de top „exemplar” şi a fost numită „Eco-Campion”. Jurnaliştii au testat în total 50 de anvelope diferite de mărime 225/45 R 17 de la producători europeni, americani şi asiatici. Vehiculul testat a fost un BMW Seria 1. Rezumând performanţele PremiumContact 6, experţii AutoBild din Hamburg au descris-o ca „o anvelopă premium care oferă manevrare echilibrată, sigură, pe drumuri umede, distanţe de frânare scurte în condiţii umede şi uscate, rezistenţă la rulare care contribuie la economia de combustibil, număr mare de kilometri şi o bună economie de combustibil”

AutoBild a desfăşurat cel mai complet test din lume în două secţiuni: În prima parte, subiecţii au fost supuşi la teste de frânare în condiţii uscate şi umede. Primele 20 de produse s-au calificat pentru partea a doua, care constă în alte teste, de asemenea efectuate pe drumuri umede şi uscate. Cu totul, testul a vizat un total de unsprezece criterii diferite.

PremiumContact 6 este o anvelopă de vară pentru automobile pentru modele de la clasa compactă şi clase superioare. Gama include în prezent 120 de variante, cu aprobări pentru viteze de până la 300 km/h.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190228-premiumcontact-6-tire-rated-exemplary


20 of 32 News