Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelope de vară pentru automobile de la Continental

18/03/19

  • O gamă largă de produse pentru aproape toate mașinile sport, berline, compacte și mini
  • Caracteristici de performanţă: siguranţă şi mai mare, rezistenţă redusă la rulare
  • Nou: EcoContact 6 - eficienţă maximă pentru până la şi inclusiv modelele de clasă de lux

Hanovra, martie 2019. EcoContact 6 este noua anvelopă de vară de la Continental care se alătură unui portofoliu care în acest an include aproape 240 de elemente noi – inclusiv noi mărimi de anvelope pentru automobile sportive, automobile de clasă medie şi clasă de lux, automobile mini şi subcompacte. Drept rezultat, producătorul german de anvelope oferă acum cea mai largă gamă de anvelope pentru autoturisme, SUV-uri și vehicule comerciale ușoare. În testările de anvelope desfăşurate de presa auto şi cluburile auto, anvelopele de vară Continental au obţinut locuri de top şi scoruri de top.

sportcontact-6-tire-image

SportContact 6 – anvelopa de înaltă tehnologie pentru segmentul de performanţe ultra-înalte

Cu SportContact 6, Continental are o anvelopă sportivă pentru segmentul de performanţe ultra-ultra-înalte în acest portofoliu care demonstrează îmbunătăţiri substanţiale în comparaţie cu predecesorul său, în mod principal în ceea ce priveşte manevrarea, răspunsul precis la schimbarea direcţiei şi capacitatea de înaltă viteză. Pentru a transfera performanța superioară a anvelopei pe șosea, inginerii Continental au reformulat compoziția chimică a benzii de rulare, au reproiectat modelul benzii de rulare și au modernizat construcția anvelopei. Există aproape 90 de dimensiuni disponibile pentru jante de 18 până la 24 inchi, cu lățimi de la 225 la 335 mm și raport între 50% și 25%. SportContact 6 este aprobată pentru viteze de până la 350 km/h.

premiumcontact-6-tire-image

PremiumContact 6 – siguranță și manevrabilitate precisă pentru autoturismele de clasă medie și de lux

Cu PremiumContact 6, Continental acoperă cu succes distanța dintre o anvelopă pentru berline cu confort ridicat în timpul deplasărilor și o anvelopă pentru modelele sport. Reunește într-un singur produs calitatea călătoriei, răspuns precis la schimbarea direcției, siguranță maximă și caracteristici ecologice. În acest scop, inginerii de dezvoltare au creat compuși noi, un nou design inspirat de la anvelopa Continental cu tehnologie avansată SportContact 6 și un model al benzii de rulare care asigură o călătorie confortabilă. Rezultatul este un produs care oferă îmbunătăţiri de până la 15 procente în ceea ce priveşte performanţele de manevrare, rezistenţa la rulare, numărul de kilometri şi confort în comparaţie cu predecesorul. PremiumContact 6 este produsă în aproximativ 120 de dimensiuni, pentru jante de la 15 la 21 de inch, potrivite pentru autoturisme și SUV-uri. Gama actuală acoperă anvelope cu lățimi între 185 și 325 mm, cu un raport între 65% și 30% și este autorizată pentru viteze de până la 300 km/h.

2018-10-15-ecocontact-6-tire-img

Nou: EcoContact 6 - eficienţă maximă pentru până la şi inclusiv modelele de clasă de lux

Noul EcoContact 6 stabileşte noile standarde - pentru rezistenţa la rulare şi numărul de kilometri în mod deosebit. Aceasta aduce împreună siguranţa maximă, confortul, răspunsul precis la direcţie şi proprietăţile de mediu bune la un nivel care nu a fost obţinut până acum într-un singur produs. Pentru a realiza aceasta, inginerii de dezvoltare din cadrul Continental au obţinut noi compuşi şi noi componente, precum şi câţiva aditivi inovatori. Eforturile acestora au dus la îmbunătăţiri privind performanţele de frânare în condiţii umede, manevrare, rezistenţa la rulare şi numărul de kilometri. Această nouă anvelope de vară premium este fabricată pentru automobilele de pasageri şi SUV-uri, iar producţia de volum a început deja. Înlocuind ContiEcoContact 5, noua EcoContact 6 vine în 100 de mărimi pentru jante de 13-22 inchi, în lăţimi cuprinse între 145 şi 315 mm, cu raporturi de aspect între 80 şi 30 procente şi cu aprobări pentru viteze de până la 300 km/h.

allseasoncontact-tire-image

AllSeasonContact – pentru modele compacte până la modele de clasă medie, pentru tot anul

Cu amestecul inovator de design de bandă de rulare, compus, contur de anvelopă şi construcţie, AllSeasonContact furnizează un răspuns de înaltă clasă la problemele care au afectat anterior anvelopele all-season în ceea ce priveşte performanţele lor de iarnă şi de vreme umedă. În acelaşi timp, această anvelopă oferă de asemenea cea mai bună eficienţă privind consumul de combustibil din segmentul de anvelope all-season premium. Oferind echilibrul perfect între diversele caracteristici ale anvelopelor, acest produs multifuncţional cu bandă de rulare direcţională este ultimul adaos la o serie lungă de produse de succes din familia SummerContact şi WinterContact. Din perspectiva Continental, AllSeasonContact este deosebit de potrivită pentru proprietarii de vehicule care acoperă relativ puţini kilometrii în condiţii de iarnă moderate din şi din jurul oraşului. Pentru toţi ceilalţi şoferi, în interesul unei siguranţe rutiere maxime, Continental recomandă în continuare montarea de anvelope dezvoltate special pentru anotimpul relevant. AllSeasonContact este disponibilă în 50 de mărimi pentru jante de 14-20 inchi şi cu aprobări pentru viteze de până la 270 km/h.

Gamă largă de anvelope pentru vehicule utilitare uşoare şi furgonete

În segmentul în înaltă creştere de anvelope pentru SUV-uri, vehicule comerciale uşoare şi furgonete, Continental oferă din nou o gamă de produse care nu lasă nimic de dorit. De la seria ContiVanContact extrem de sigură şi Vanco Eco-ul deosebit de eficient în ceea ce priveşte consumul de combustibil, până la anvelopa specializată pentru vehicule de agrement, Vanco Camper, anvelopele Continental oferă caracteristici de manevrare foarte bune combinate cu o capacitate de sarcină ridicată, rezistenţă şi uzură redusă. O nouă adiţie din acest an este anvelopa extrem de economică VanContact Eco cu o etichetă de anvelopă UE A/A în aproape toate mărimile. Gama este finalizată de anvelopa all-season Vanco FourSeason 2.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190318-anvelope-de-var%C4%83-pentru-automobile-de-la-continental-


20 of 32 News