Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

AutoBild consideră că WinterContact TS 860 de la Continental este „ideal”

20/09/18

  • Anvelopele Continental sunt „inegalabile, cu caracteristici bune pentru iarnă”
  • S-au testat 50 de anvelope de autoturisme, pentru iarnă, cu dimensiunea 195/65 R 15

wintercontact-ts-860-tire-image

Hanovra, septembrie 2018. WinterContact TS 860 a primit calificativul „ideal” de la AutoBild, în urma celui mai mare test al anvelopelor de iarnă (ediția din 20.09.18). „Campion absolut și convingător, cu caracteristici bune pentru iarnă, precizie ridicată a direcției și manevrabilitate dinamică pe pista umedă și acoperită cu zăpadă, confort bun, rezistență redusă la livrare” – acestea au fost concluziile specialiștilor din redacție. Astfel, anvelopa de iarnă de la Continental a obținut cel mai înalt calificativ acordat de AutoBild. În cadrul testului, au fost verificate anvelope cu dimensiunea uzuală de 195/65 R 15, respectiv 50 de modele în total, produse de mărci europene, asiatice și americane. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Anvelopele Continental au obținut note foarte bune la verificările relevante pentru siguranță, la frânarea pe zăpadă și acvaplanare. Specialiștii au considerat că manevrabilitatea pe zăpadă, pe carosabilul umed și uscat este bună și la fel în ceea ce privește distanța de frânare pe asfaltul uscat și umed. Inclusiv testele suplimentare pentru randamentul de rulare, raportul calitate/preț, precum și rezistența la rulare au primit calificativul „bine”.

WinterContact TS 860 de la Continental este adecvat pentru echiparea cu anvelope a vehiculelor din clasa compactă până la medie. Gama de produse include în prezent 66 de modele cu dimensiuni între 13 și 17 țoli, cu indici de viteză până la 240 km/h - printre care numeroase variante cu marcaj XL pentru capacitate portantă ridicat și/sau muchie de protecție a jantelor.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/2018-09-20-autobild-ts-860


20 of 29 News

AutoBild consideră că WinterContact TS 860 de la Continental este „ideal”