Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Anvelopele Continental all season primesc cel mai bun calificativ de la AutoBild

27/09/18

  • AllSeasonContact de la Continental notat cu calificativul „ideal”
  • Redacția laudă proprietățile de rulare pe zăpadă și umiditate, precum și randamentul ridicat

allseasoncontact-tire-image

Hanovra, 27 septembrie 2018, în cadrul testului efectuat pe 27 de modele de anvelope all season, AllSeasonContact a fost evaluată cu calificativul „ideal” de către AutoBild. Specialiștii au testat anvelope cu dimensiunea de 195/65 R 15, evaluând 16 criterii pe carosabilul înzăpezit, umed și uscat. Vehiculul de test a fost un VW Golf 7.

Pe scurt, echipa AutoBild a menționat următoarele despre anvelopele Continental all season: „Caracteristici ideale de rulare pe zăpadă și pe pista umedă, manevrabilitate dinamică în condiții de umezeală cu comportament precis de ghidare, rezerve foarte de siguranță la acvaplanare, kilometraj normal”. Redacția a testat cele 27 de candidate, în primul rând în ceea ce privește distanța de frânare pe carosabilul umed și uscat, iar cele mai bune 10 modele din cadrul acestui test au fost incluse în cursa finală. Realizatorii testului au acordat calificativul cel mai înalt doar de două ori, iar una dintre anvelopele all season a obținut calificativul „nerecomandat”, din cauza prestației slabe pe carosabilul specific pe timp de iarnă.

Anvelopele AllSeasonContact de la Continental se produc cu lățimi între 165 și 245 de milimetri, pentru jante cu diametrul între 14 și 20 de țoli și indici de viteză până la 240 km/h. Ca anvelopa să poată fi utilizată inclusiv în anotimpul rece, aceasta are atât marcajul cu fulg de zăpadă/alpin, cât și marcajul M+S.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/2018-09-27-autobild-asc-vorbildlich


12 of 32 News

Anvelopele Continental all season primesc cel mai bun calificativ de la AutoBild