Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Continental obține cel mai ridicat calificativ acordat la testele ADAC pentru anvelopele all-season

25/04/18

contiecocontact-5-tire-image

  • Anvelopele AllSeasonContact de la Continental obțin cel mai ridicat calificativ
  • Anvelopele Continental "adecvate pentru condiții de umezeală și zăpadă; marcă de top pentru economia de combustibil"
  • ADAC: "Anvelopele de vară și de iarnă sunt mai importante ca niciodată în ceea ce privește conducerea autovehiculului în condiții de siguranță”

Hanovra, 25 aprilie 2018. Clubul german de automobilism ADAC s-a alăturat recent organizațiilor similare, ÖAMTC (Austria) și TCS (Elveția), pentru a testa un total de nouă mărci de anvelope all-season. AllSeasonContact de la Continental a obținut calificativul „satisfăcător” - cel mai ridicat calificativ acordat în cadrul testelor. Cinci dintre modelele testate au obținut calificativul „adecvat”. Referitor la anvelopele all-season de la Continental, experții cluburilor de automobilism au vorbit în termeni elogioși despre performanțele excelente pe umezeală și zăpadă - cu alte cuvinte, atunci când condițiile de drum sunt cele mai periculoase. De asemenea, s-a făcut o mențiune specială privind rezistența scăzută la frecare a anvelopelor Continental și la modul în care aceasta contribuie la economisirea combustibilului. Testul s-a efectuat pe anvelopele 175/65 R 14, o dimensiune utilizată pe multe modele de automobile subcompacte și compacte. Vehiculul de testare a fost un Ford Fiesta.

img-2017-05-11-key-visual-data-min

Experții clubului de automobilism au sugerat faptul că atunci când achiziționează anvelope all-season, conducătorii auto ar trebui să ia în considerare exact aspectele pe care le doresc în performanța anvelopelor. Dacă șoferii au nevoie de performanțe de top pe condiții de vreme sau drum neprielnice ori extreme, atunci anvelopele de vară și iarnă sunt mai importante ca niciodată în ceea ce privește conducerea autovehiculului în condiții de siguranță. „Anvelopele all-season rămân o soluție de compromis care nu va putea atinge niciodată performanțele anvelopelor specializate de vară sau iarnă,” au concluzionat specialiștii.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20180425-continental-scores-highest-rating-adac


20 of 32 News

Continental obține cel mai ridicat calificativ acordat la testele ADAC pentru anvelopele all-season