Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

19/09/18

  • Anvelopele de iarnă de la Continental primesc cel mai mare calificativ de la Auto Zeitung
  • Redacția a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R 18 pentru SUV

wintercontact-ts-850p-tire-image

Hanovra, septembrie 2018. Auto Zeitung a acordat calificativul „foarte recomandată” pentru anvelopa WinterContact TS 850 P SUV (ediția 21/18). Astfel, anvelopa specializată pentru iarnă de la Continental a obținut cel mai bun calificativ acordat de redacție. În cadrul testelor, specialiștii din Köln au testat noile modele de anvelope pentru iarnă, pe SUV-uri, cu dimensiunea 235/60 R 18, pe carosabil umed, uscat și pe zăpadă. În concluzie, aceștia au evaluat anvelopele Continental ca fiind unele „echilibrate, care performează foarte bine la toate capitolele”.

Valorile măsurate atestă caracterul echilibrat. Astfel, anvelopele provenite din departamentul de cercetare din Hanovra și-au dovedit valoarea în ceea ce privește siguranța circulației și tracțiunea pe zăpadă, oferind distanțe de frânare scurte pe pista umedă și uscată și demonstrând cea mai mică rezistență la rulare în zona testată – lucru important pentru consumul redus de combustibil.

În acest an, Continental și-a dezvoltat și mai mult oferta de anvelope de iarnă. Astfel, pentru autoturismele de clasă mică până la medie, este deja pregătită anvelopa WinterContact TS 860. Pentru autoturismele cu motoare mai puternice și pentru SUV-uri, WinterContact TS 850 P este o alegere foarte bună, în timp ce WinterContact TS 860 S este dezvoltat pentru autoturisme foarte sportive, cu motoare puternice și pentru automobile sport.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/2018-09-19-auto-zeitung-ts-850-p


20 of 29 News

Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”