Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Sportauto clasifică SportContact 6 de la Continental ca cel mai bun produs testat

15/03/19

  • Anvelopa sportivă de la Continental este singurul model care să câştige calificativul de top „foarte recomandat”
  • SportContact 6 a avut cele mai bune rezultate pe drumuri umede şi uscate
  • Verdictul: „Distanţele de frânare cele mai scurte; răspuns la direcţie sportiv, direct; stabilitate dinamică ridicată”

premiumcontact-6-tire-image

Hanovra, 15 martie 2019. În testarea de anvelopă de vară publicată în ultima ediţie a revistei sportauto (4/19), SportContact 6 de la Continental a fost prima cu o marjă substanţială. Anvelopa sportivă de la Hanovra a fost singura dintre nouă concurenţi care să obţină calificativul „foarte recomandat”. Responsabile pentru acest rezultat au fost caracteristicile sportive, echilibrate, pe suprafeţe umede şi uscate ale anvelopei, deoarece anvelopa Continental a obţinut cele mai bune performanţe dintre toate anvelopele testate în ambele segmente de testare. Rezumând verdictul acestora, personalul de testare din Stuttgart a scris: „Cele mai scurte distanţe de oprire şi subvirare sigură în condiţii umede; răspuns la manevrare sportiv, direct şi stabilitate dinamică ridicată în condiţii uscate; feedback extrem de clar, stabilitate direcţională excepţională şi reacţii fără echivoc din partea vehiculului.”

Testul a inclus nouă anvelope Y cu dimensiunea 245/30 R 20 aparținând unor producători europeni, americani și asiatici. Vehiculul testat a fost o Honda Civic Type R. În timp ce SportContact 6 a obţinut calificativul de top „foarte recomandat”, un concurent a obţinut starea „recomandat” iar toate celelalte produse au fost clasificate ca „recomandate în mod moderat”.

Cu SportContact 6, Continental are o anvelopă sportivă pentru segmentul de performanţe ultra-ultra-înalte în acest portofoliu care demonstrează îmbunătăţiri substanţiale în comparaţie cu predecesorul său, în mod principal în ceea ce priveşte manevrarea, răspunsul precis la schimbarea direcţiei şi capacitatea de înaltă viteză. Pentru a transfera performanța superioară a anvelopei pe șosea, inginerii Continental au reformulat compoziția chimică a benzii de rulare, au reproiectat modelul benzii de rulare și au modernizat construcția anvelopei. Există aproape 90 de dimensiuni disponibile pentru jante de 18 până la 24 inchi, cu lățimi de la 225 la 335 mm și raport între 50% și 25%. SportContact 6 este aprobată pentru viteze de până la 350 km/h şi este montat ex works de diverşi producători de maşini sportive şi super-sportive.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/20190315-sportcontact-6-best-in-test


12 of 32 News

Sportauto clasifică SportContact 6 de la Continental ca cel mai bun produs testat