Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

PremiumContact 6 obține ratingul “recomandat” de la auto motor und sport

01/03/18

  • Anvelopele de vară de la Continental pe podim la testele auto motor und sport
  • Revista a testat unsprezece modele de anvelope de vară 225/45 R17
  • Anvelopele Continental oferă „un răspuns pozitiv la schimbarea direcției pe drumuri umede, o bună precizie și o aderență puternică la viraje pe drumuri uscate“

premiumcontact-6-tire-image

Hanovra, 1 martie 2018. La testul pentru anvelope de vară din ultimul său număr (Nr. 6/18), auto motor und sport a testat unsprezece anvelope 225/45 R 17. Anvelopele PremiumContact 6 de la Continental au fost clasificate cu ratingul „recomandat“. După efectuarea testelor, experții au apreciat adaptarea anvelopei la schimbarea direcției pe drumuri umede, precizia bună și aderența puternică la viraje. Printre elementele apreciate s-au numărat și „cei mai buni timpi pe cursă“ și „echilibrul foarte bun“.

Dimensiunea testată, 225/45 R 17, este una dintre cele mai utilizate pentru modele din clasa compactă. Poate fi folosită la diverse autoturisme - de la Audi A3, la BMW 1 și seria 2, Mini Clubman, Peugeot 308 și Volkswagen Golf. În acest caz, vehiculul de test a fost un Audi A3.

Anvelopele ContiSportContact SUV 5 sunt potrivite pentru multe modele de SUV și mașini sport. Oferă aderență ridicată și o abordare sigură a virajelor, distanțe scurte de frânare pe șosele umede și uscate și rezistență mică la rulare. Gama include anvelope pentru jante de 17 până la 22 inch, cu un raport între 65% și 35% și lățimi între 195 și 315 mm, fiind autorizată pentru viteze de până la 300 km/h. Mulți producători de mașini au autorizat aceste anvelope sport ca dotări din fabrică pentru autoturisme și SUV-uri.

Sursă: https://www.conti-online.ro/autoturism/media-services/newsroom/un-alt-test-castigat-pentru-premiumcontact-6-de-la-continental


20 of 32 News

PremiumContact 6 obține ratingul “recomandat” de la auto motor und sport