Continental

Conti

Dunlop Goodyear myGoodyear myGoodyear

MyGoodyear

Durata campaniei

Campania MyGoodyear se va desfășura în perioada 1 noiembrie - 30 noiembrie 2017. Prin urmare, vor fi valide pentru participare, doar facturile emise în acest interval de timp. Înregistrarea facturilor poate fi făcută începând cu 6 noiembrie până la data de 13 decembrie 2017, urmând ca validarea acestora să fie făcută până la data de 20 decembrie 2017. Termenul limită de livrare a premiilor este de 30 de zile de la finalizarea campaniei.

Produse participante

Anvelopele noi de camion Goodyear, Dunlop, Fulda și Sava.

Premii

Fiecare Participant care întrunește toate condițiile Campaniei primește card VISA cadou reprezentând suma corespunzătoare bonusului acordat:

  • 10 euro pentru fiecare anvelopă Goodyear sau Dunlop pe jantă de 22.5“ campaniei și pentru dimensiunea 435/50/19,5”, achiziționată în perioada campaniei și înregistrată cu succes pe Site și validată de Administrator în urma procesului de verificare.
  • 8 euro pentru fiecare anvelopă Fulda sau Sava pe jantă de 22.5“ și pentru dimensiunea 435/50/19,5”, achiziționată în perioada campaniei, înregistrată cu succes pe Site și validată de Administrator în urma procesului de verificare.
  • Vă invităm să vizitați platforma MyGoodyear acolo unde puteți regăsi mai multe informații despre campanie.

    De asemenea, în cazul oricărei nelămuriri vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea Contact us din cadrul platformei mygoodyear.

    Pentru mai multe informații, va rugăm sa citiți Regulamentul.