Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cele mai frecvente întrebări

Depozitarea anvelopelor

Deobicei, conducatorii auto sunt nevoiti sa depoziteze cauciucurile de vara pe timp de iarna si cauciucurile de iarna pe anotimp de vara, pana la refolosirea lor in anotimpul adecvat. Cea mai simpla solutie pentru conducatorii auto este de a duce cauciucurile la un depozit de anvelope, unde contra-cost, anvelopele lui vor fi depozitate in depozite special amenajate. Acestea vor fi curatate si sterse de praf si examinate de eventuale deteriorari. Urmand cativa pasi simpli, veti putea sa va depozitati singuri anvelopele.
In cazul in care doriti sa va depozitati singuri anvelopele, urmati urmatoarele sfaturi. Inainte sa demontati anvelopele, marcati pe peretele exterior acestora directia de mers si pozitia in care au fost montate - puteti folosi modelul urmator:

DF - Dreapta fata
SF - Stanga fata
DS - Dreapta spate
Ss - Stanga spate

Stergeti anvelopele de praf si alte particule din profilul anvelopei si alegeti un depozit sau o incapere relativ racoroasa, in care nu exista urme de benzina, uleiuri, grasimi si alte chimicale. Asezati anvelopele pe orizontala. In cazul in care jantele nu sunt montate pe anvelope, si aveti doar anvelopele, asezati-le pe verticala si mai rotiti-le din cand in cand pentru a-si pastra uniformitatea.

^