Utilizăm modulele cookie. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu utilizarea acestora.
Accept
Starea comenzii x
Iesire din cont
Livrare fara costuri

Cele mai frecvente întrebări

Anvelope de iarna

Pe langa un profil special cu lamele pentru o aderenta mai buna, anvelopele de iarna sunt construite dintr-un ameste de cauciuc special, ce nu permite intarirea cauciucului la temperaturi reci.
Din 2010, in Germania, anvelopele de iarna sunt obligatorii pe conditii de iarna. Anvelopele de iarna sunt construite dintr-un amestec special de cauciuc fiind mai adaptive la conditiile de drum pe timp de iarna decat anvelopele de vara. Asadar, autovehiculul are o aderenta mult mai buna chiar si la cele mai mici temperaturi. Profilul optim pentru carosabilul pe timp de iarna, reduce pericolul de acvaplanare si ofera aderenta optima pe gheata si zapada. Adancimile mai mari in profilul anvelopei si lamele suplimentare ofera o stabilitate mai mare la schimbarea conditilor de drum intre zapada, umezeala sau carosabil uscat.
Marcajul "M+S (sau M&S, M.S), este marcajul care apare pe anvelopele de iarna si cele allseason. Pe unele produse, apare si "simbolul fulgului de nea". Marcajul M+S impreuna cu "fulgul de nea" reprezinta un standard de calitate foarte inalt.

^