INFORMARE
0318 110 788

Cauciucuri de vara

Tip cauciuc:

Dimensiunea anvelopei:

/

Indexul de viteza:

Categorie pret:

Marca:Anvelope de vara – garantat cea mai buna aderenta!

In perioada lunilor aprilie-octombrie, anvelopele de vara reprezinta cea mai buna si cea mai corecta modalitate de echipare pentru autoturisme. Atat pe carosabil uscat cat si in alte conditii meteorologice, anvelopele dumneavoastra trebuie sa corespunda cerintelor si standardelor de siguranta.

mai multe pareri ...

Amestecul perfect de cauciuc al anvelopelor de vara

Amestecul de cauciuc al anvelopelor de vara, comparativ cu cel al anvelopelor de iarna, ramane inflexibil si la temperaturi ridicate extreme. Prin aceasta, rezistenta la rulare si uzura sunt reduse, rezultand un confort mai ridicat la condus si un zgomot mai redus. Cauciucurile de vara ofera valori mai mari in ceea ce priveste performanta si manevrabilitatea. Un alt avantaj al cauciucurilor de vara il reprezinta consumul redus de combustibil.

Spectrul optim de performanta al anvelopelor de vara

Anvelopele de vara sunt construite special pentru a face fata diferitelor conditii meteorologice in perioada verii. Cauciucurile sunt potrivite pentru curse pe carosabil uscat dar si pe carosabil umed si optime la temperaturi ridicate. Pentru a face fata acestor conditii, ele posed:

  • tip protectie pentru jante
  • blocuri masive
  • caneluri

asigurand un spectru de performanta optim pentru orice conditie meteorologica in perioada verii. Toate informatile despre cauciuc, precum indicele de greutate, diametrul jantei, raportul dintre înălțimea secțiunii și lățimea secțiunii, lățimea secțiunii, se gasesc pe peretele lateral al cauciucului.

Adancimea profilului pentru siguranta optima

Ideal, anvelopa de vara ar trebui sa aibe o adancime minima a profilului de 4 mm, daca se depaseste aceasta valoare, aderenta pe carosabilul umed scade considerabil. Conform legislatiei, adancimea minima este de 1,6 mm, dar adancimea recomandata de politia rutiera este totusi de 2,5 mm, la anvelopele late chiar de 3 mm. Un profil prea mic creste riscul acvaplanarii.

Accesand shop-ul nostru aveti posibilitatea de-a alege dintr-o oferta variata de anvelope de vara, marci de renume precum Michelin, Dunlop, Goodyear sau Pirelli - transportul este gratuit (* incepand de la doua anvelope comandate).

Noi va montam anvelopele!
Alegeti unul din
partenerii nostrii service auto
situati in apropierea Dvs.:
Parerile clientilor
cauciucuridirect.ro
Observatie 4.91/5 - 55 Customer rating

Deocamdata abia am dat comanda (totul mi s-a părut foarte simplu și ușor, deoarece pe site am găsit toate informațiile de care am avut nevoie pentru completarea comenzii), aștept să văd cum vor decurge lucrurile, sper să fie totul bine (urmează să plătim în avans, așa că vom vedea după aceea dacă totul va decurge cum trebuie)Dacă da, atunci toată stima și chiar vom recomanda site-ul și altor persoane Șoldea V., Constanța mai multe pareri
Ofertele noastre avantajoase:
Cauciucuri de vara:
incepand sau 138,20 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 138,20 RON
eller 195/50R15H incepand sau 181,00 RON

Cauciucuri de iarna
incepand sau 150,10 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 150,10 RON
eller 195/65R15T incepand sau 224,20 RON
Cumpara cauciucuri on-line - fara riscuri:
  • Noi oferim 2 ani garantie
  • Va oferim prin politica de returnare un termen de 30 de zile

© 1999-2014 by SC Delticom OE SRL / cauciucuridirect.ro 24.04.2014 06:52