INFORMARE
0318 110 788

Cauciucuri resapate

Tip cauciuc:

Dimensiunea anvelopei:

/

Indexul de viteza:

Categorie pret:

Marca:Anvelope si cauciucuri resapate

Anvelopele resapate sunt o alternativa ieftina pentru soferii cu un buget mic, care totusi nu vor sa renunte la o calitate buna. Producerea acestor anvelope are loc printr-un proces special prin care primesc un strat de cauciuc nou pe banda de rulare. Cauciucurile resapate sunt din ce in ce mai prezente pe piata fiind oferite de producatorii premium la preturi mici. Anvelopele resapate sunt produse in toate dimensiunile imaginabile, pentru fiecare diametru al jantelor si cu diferite adancimi a profilului.

mai multe pareri ...

Calitate ridicata pentru anvelope resapate

Cauciucurile resapate, produse in cantitati industriale, pot sa faca fata anvelopelor noi. Anvelopele de iarna resapate, au avut de nenumarate ori, in teste, o aderenta optima pe carosabil acoperit de zapada. Chiar si in ceea ce priveste franele si caracteristicile de manevrabilitate, cauciucurile resapate nu trebuie sa arate pierderi. Singurele dezavantaje le reprezinta in ceea ce priveste uzura. Aceasta este undeva pe la 30% in comparatie cu pneurile noi. Tocmai de aceea, anvelopele resapate sunt ceva mai ieftine. Este posibila o economisire de pana la 50%.

Proprietatile cauciucurilor resapate

In general, anvelopele sunt doar o singura data resapate. Dar pentru aceasta, trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte. De exemplu, constructia nu trebuie sa fie deloc deteriorata. Prin aceasta, este asigurat standardul de siguranta.

Contributie importanta la protectia mediului inconjurator

Anvelopele resapate nu sunt doar ieftine, ele contribuind si la protectia mediului prin conservarea resurselor minerale si combustibili fosili. Pentru fabricarea unui cauciuc nou sunt necesari undeva la 28,5 litri de petrol. In producerea unui cauciuc resapat, materialele necesare confectionarii pot fi reduse cu pana la 20% din materialele necesare producerii unei anvelope noi.

Noi va montam anvelopele!
Alegeti unul din
partenerii nostrii service auto
situati in apropierea Dvs.:
Parerile clientilor
cauciucuridirect.ro
Observatie 4.91/5 - 55 Customer rating

Deocamdata abia am dat comanda (totul mi s-a părut foarte simplu și ușor, deoarece pe site am găsit toate informațiile de care am avut nevoie pentru completarea comenzii), aștept să văd cum vor decurge lucrurile, sper să fie totul bine (urmează să plătim în avans, așa că vom vedea după aceea dacă totul va decurge cum trebuie)Dacă da, atunci toată stima și chiar vom recomanda site-ul și altor persoane Șoldea V., Constanța mai multe pareri
Ofertele noastre avantajoase:
Cauciucuri de vara:
incepand sau 138,20 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 138,20 RON
eller 195/65R15H incepand sau 193,60 RON

Cauciucuri de iarna
incepand sau 150,30 RON
,
ex. 155/70R13T incepand sau 150,30 RON
eller 195/65R15T incepand sau 224,20 RON
alega calitatea si inalta perfomanta:
  • Peste 100 de marci de cauciucuri: Bridgestone, Continental,
  • Goodyear, Avon, Michelin, Nexen, cauciucuri pentru orice buget
  • Peste 35.000 de cauciucuri
  • Vindem doar cauciucuri de calitate
cauciucuri la preturi mici:
  • Clientii ne semnaleaza ca preturile cauciucurilor la www.cauciucuridirect.ro sunt cu aproximativ 25% mai joase decat la alti vanzatori
  • Preturile noastre includ TVA, ambalajul si costurile de transport pentru livrare in Romania

© 1999-2014 by SC Delticom OE SRL / cauciucuridirect.ro 23.04.2014 06:50